banner94

banner77

banner69

banner88

BURTİMDER’den ‘Değer Katan Sohbetler’

Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (BURTİMDER), üyelerine yönelik ‘Değer Katan Sohbetler’ etkinliğini başlattı. Etkinliğin ilk konuğu Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun oldu. Erdursun, BURTİMDER üyelerine, ‘Yeni Yılda İşletmeleri Bekleyen Fırsatlar ve Tehditler’ konulu bir sunum gerçekleştirdi.

GÜNDEM 18.01.2022, 00:44
BURTİMDER’den ‘Değer Katan Sohbetler’
banner66

Açılışta konuşan BURTİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çakmaker, Değer Katan Sohbetler etkinliğini rutin hale getirerek alanında uzman isimleri üyeleri ile buluşturacaklarını belirtti.

Değer Katan Sohbetler’in ilk konuğu Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun ise, Türkiye’de sosyal güvenlik ve çalışma hayatına ilişkin bir sunum gerçekleştirdi. Türkiye’de çalışan sayısının 22 milyon olduğunu dile getiren Erdursun, aslında bu sayının kayıt dışı çalışanlarla çok fazla olduğunu, Türkiye’nin en büyük sorunun kayıt dışılık olduğunu söyledi. Rakamlarla çalışma hayatının fotoğrafını çeken Erdursun, daha sonra açıklanan asgari ücreti ve son ekonomik gelişmeleri değerlendirdi. Erdursun, “Türkiye sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Özellikle sizin faaliyet gösterdiğiniz inşaat sektöründe sıkıntı biraz daha büyük. Güven ve istikrar ortamı olması gerekiyor. Türkiye büyük bir ülke. Bunun üstesinden muhakkak geleceğiz. Umutlu olmamız lazım” dedi.

Etkinlik sonunda Başkan Çakmaker, Özgür Erdursun’a teşekkür plaketi verirken, derneğin yeni üyelerine de plaket takdim edildi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89