banner94

banner77

banner69

banner88

Bursa Marka’sına Güveniyor!

Sur Yapı'dan Bursalılara teşekkür...

GÜNDEM 31.10.2016, 14:37 31.10.2016, 15:54
Bursa Marka’sına Güveniyor!
banner66

Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı’nın Bursa Nilüfer’de bulunan Marka Rezidans ve AVM projesinin inşası kısa bir süre sonra tamamlanacak. 2017 yılı içerisinde teslimlere başlanacak olan MARKA Rezidans’ta satışlar da tüm hızıyla sürüyor. 01 Ağustos – 15 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Gyoder kampanyası kapsamında da Bursalı yatırımcıların yoğun ilgisini gören MARKA Rezidans’ta, yüzde 35 peşinat ile 48 ay vade farksız ödeme imkanı devam ediyor. 

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “İçerisinden geçtiğimiz zorlu süreci, çalışarak ve ülkemiz ekonomisini kalkındırarak aşacağımızı belirtmiştik. Bu dönemde fedakarlıklarını esirgemeyen Türk milletinin yüzünü güldürmek ve Türkiye ekonomisinin istikrarının korunmasına destek olmak amacıyla Gyoder’in kampanyasına satışta olan tüm projelerimizle katıldık. Bursa Nilüfer’de bulunan Marka Rezidans projemiz de kampanya kapsamında yer alıyordu. Ekonomiye, gayrimenkul sektörüne ciddi bir ivme ve hareketlilik kazandıran kampanyaya Bursalı yatırımcılar da yoğun ilgi gösterdi. Ülkemize, geleceğimize, ekonomimize güvenen, ayağını gazdan çekmeyen bu hususta destek sağlayan yatırımcılarımıza teşekkür ederiz. Satışlarımızın %65’ini sanayicilere,  %35’ini ise doktorlar, eczacılar, avukatlar, mali müşavirler ve tüccarlara yaptık. Kampanya kapsamında Bursa’nın ülke ekonomisinin kalkınmasına sağladığı katkı ön plandaydı. Bu nedenle özellikle Bursalı yatırımcılara teşekkürü bir borç biliriz. Nilüferde yer alan Marka Rezidans projemizde yüzde 35 peşinat ile 48 ay vade farksız ödeme imkanı sunduğumuz kampanyamız ise devam ediyor” dedi.



Bursa Marka Rezidans’ta teslimler 2017 yılında!

Yükselmeye hızla devam eden Marka Rezidans ve AVM’nin satışları da sürüyor. Sosyal tesisleri, dağ manzarası,  içerisinde sevilen ve seçkin ulusal ve uluslararası markalarının yer alacağı alışveriş merkezi ile Marka Rezidans, “lüks”ün Bursa’daki yeni simgesi haline gelecek. Gördüğü yoğun talep üzerine, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen ek yatırımla birlikte 650 milyon dolar yatırım büyüklüğüne ulaşan Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM, 373 lüks rezidans dairesi, home ofisleri ve alışveriş merkezinde bulunan 250 mağazasıyla Bursa’nın en prestijli karma projesi… Marka Rezidans’ın teslimleri ise 2017 yılında yapılacak.



Marka Rezidans & AVM ile ulusal ve uluslararası markalar evinizde!

Sur Yapı Marka Alışveriş Merkezi, Bursa’da henüz mağazası bulunmayan dünyaca ünlü markaların tek buluşma noktası olma özelliği ile de Bursalılara ayrıcalıklar sunacak. Ulusal ve uluslararası perakendeciler tarafından gördüğü yoğun talep sonrası ek yatırım ile büyütülen Alışveriş Merkezi, 75 bin metrekarelik kiralanabilir alanda mağaza sayısı 250’ye çıkarıldı. Marka Rezidans ve AVM, Bursa’nın sosyo-kültürel gelişimine de katkı sağlayacak. Bursalıların gözde buluşma noktası olacak.  





Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89