banner94

banner77

banner69

banner88

Bursa Beton ‘Kent 2011 Fuarı’nda

Bursa Beton, Kent 2011 Fuarı'nda yoğun ilgi gördü

GÜNDEM 20.01.2012, 18:53 20.01.2012, 18:53
Bursa Beton ‘Kent 2011 Fuarı’nda
banner66
Son yıllarda gerçekleştirdiği çalışmalarla sektörün lider isimleri arasında yerini alan Bursa Beton, katıldığı Kent 2011 15. Yerel Yönetim İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri ve Spor Tesisleri ve Ekipmanları Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

Türkiye Belediyeler Birliği’nin desteği ve Marmara Belediyeler Birliği’nin işbirliğiyle İstanbul TÜYAP Fuar Alanında gerçekleştirilen fuara, betonarme ürünleri ile Bursa Beton da katıldı. 12 ülkeden 174 firma ve firma temsilcisinin hazır bulunduğu ve 22 ülkeden toplam 12 bin 372 kişinin ziyaret ettiği fuarda, kentsel altyapı ürünlerini sergilendiği Bursa Beton standı yoğun ilgi gördü. Yerel yönetim ihtiyaçlarından kent mobilyalarına, park bahçe düzenleme aletlerinden spor tesisleri ve ekipmanlarına kadar çok sayıda farklı ürünün sergilendiği fuar, katılımcı firmalar için olumlu gelişmeler sağladı. Fuar, çevre mühendisleri, mimarlar, inşaat sektörü satın almacıları, otel ve turizm sektörü yetkilileri, spor tesisleri, özel okullar ve yerel yönetimler tarafından sektörün ihtiyaçlarının karşılandığı, yeniliklerin duyurulduğu, gelecekteki çözüm tekniklerinin paylaşıldığı sektörün buluşma noktası oldu.

Kentsel altyapı betonarmesi çeşitliliğine önem veren Bursa Beton, fuar ziyaretçilerini cadde babaları, betonarme kompozit rögar kapağı, betonarme kompozit yağmur suyu ızgarası gibi ürünleri hakkında ve ürün seçimi konusunda bilgilendirdi.

ZİYARETÇİLERDEN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Ziyaretçilerine ürünlerini stantta inceleme şansı da sunan Bursa Beton, görsel özellikleriyle modern kent görünümüne zenginlik katan cadde baba ürünleri ile yerel yönetimlerden tam puan aldı.

Betonarme olarak üretilen cadde sınır elemanları, çelik ve dökme demirden yapılan elemanlara göre daha hafif ve ekonomik; ahşaba göre ise daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Hafif olması sayesinde tek insan tarafından kolayca taşınabilir nitelikte olmasıyla ön plana çıkmaktadır. Cadde ve sokaklarda sık sık karşılaşılan rögar kapağı çalınması olaylarına önlem olarak üretilen Bursa Beton kompozit rögar kapağı, mevcut altyapı elemanları alternatif olarak üretilen betonarme bir üründür. Bu ürünler, D400 sınıfı olarak, yani ağır trafiğin seyrettiği tüm yol kaplamaları ve bütün karayolu taşıtları için park alanlarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Geri dönüşümsüz olduğu için çalınma riski yoktur, bu yönüyle ekonomik kayıpların önüne geçer. Çalınmaması sayesinde yaya ve araç kazalarına yol açmaz. İçeriğindeki farklı boyutlardaki çelik lifler darbe ile aşınma direncini en üst noktaya taşıyan Bursa Beton kompozit yağmur suyu ızgarası da fuarın en çok dikkat çeken ürünleri arasında yer aldı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
12°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner89