banner94

banner77

banner69

banner88

Bursa Archifest sona erdi

Bursa Archifest, gerçekleştirilen ödül töreniyle sona erdi.

GÜNDEM 06.11.2019, 11:55 19.02.2020, 00:51
Bursa Archifest sona erdi
banner66

Mimarlar Odası Bursa Şubesi tarafından ikincisi bu yıl “Şehre İkinci Bir Şans Ver” mottosuyla düzenlenen Bursa Archifest, gerçekleştirilen ödül töreniyle sona erdi.

Podyum Park Sanat Mahal’de iki gün süreyle devam eden ve çeşitli atölyeler, onlarca söyleşi ve birçok serginin yer aldığı 2. Bursa Archifest, gerçekleştirilen ödül töreniyle sona erdi.

Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Ömer Faruk Şahin, Blum Avusturya Türkiye Sorumlusu Marcel Schreiner, Blum Türkiye Genel Müdürü Tülin Çer, JAB Bursa Temsilcisi Nezih Bağcı’nın yanı sıra çok sayıda mimar, sektör paydaşı ve öğrencilerin hazır bulunduğu törende; festivalin sponsorları Blum ve JAB tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye girenler ile Bursa Archifest Mimarlık Yıllığı Seçkisi’nde başarılı olanlara çeşitli ödüller ve plaketler takdim edildi.

‘Blum Açık Mutfak Ödülleri’nin kazananları olan Dilan Domaç ve Beste Gülşen Çamlıyurt Venedik Bienali Seyahati kazanırken; JAB Anstoetz Moodboard Yarışması’nın birincileri Alperen Teke ve Ahmet Doğan da Antalya seyahati hakkını elde etti.

Törende konuşan Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Ömer Faruk Şahin, festivalin gerçekleşmesinde katkısı bulunanlara, konuşmacılara, katılımcılara ve misafirlere teşekkür etti. gelecek yılki festivalin çalışmasına en kısa sürede başlayacaklarını belirten Şahin, festivalin kapsamının her yıl genişlediğini, önümüzdeki yılki etkinliğin daha büyük sürprizlerle geleceğini müjdeledi.

Blum Türkiye Genel Müdürü Tülin Çer ve JAB Bursa Temsilcisi Nezih Bağcı da yaptıkları konuşmalarda dereceye giren öğrencileri kutladı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
23°
kapalı
banner61
banner62
banner92
banner89