banner94

banner77

banner69

banner88

BİYTAŞ istikrarlı büyüyor

Isıtma, soğutma havalandırma sektörünün Güney Marmara’daki lideri Biytaş şirketler grubu, sektördeki 30 yıllık tecrübesiyle müşterilerine çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

GÜNDEM 25.07.2015, 14:49 25.07.2015, 14:49
BİYTAŞ istikrarlı büyüyor
banner66
Biytaş istikrarlı büyüyor

Isıtma, soğutma havalandırma sektörünün Güney Marmara’daki lideri Biytaş şirketler grubu, sektördeki 30 yıllık tecrübesiyle müşterilerine çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Biytaş Şirketler Grubu Başkanı Suat Gülçimen, kuruldukları ilk günden beri müşterilerinin talep ve beklentilerine çözüm bulmak için çalıştıklarını ve sundukları kaliteli hizmetleri ile zirveye çıkmak için çalıştıklarını bunda da başarılı olduklarını söyledi.

Nilüfer’de Kaşıkzade Restoran’da çalışanlarıyla yemekte bir araya gelen Suat Gülçimen, Biytaş Şirketler Grubu olarak zirve yolculuğuna devam edeceklerini söyledi. Gülçimen, “Biytaş Şirketler Grubu’nda görev yapan mühendis, tekniker ve uzman çalışanlardan oluşan kadromuz müşterilerimizin taleplerine cevap vermek ve en kaliteli hizmeti sunmak için çalışıyorlar. Grubunuzun başarışında sizlerin büyük payı ve emeği var” dedi.

Aranan firma olduk…

Bursa ve yakın çevresinin yanı sıra İstanbul, Afyon, Muğla ve Antalya’da da çok önemli projelere imza attıklarını vurgulayan Suat Gülçimen, başta Bursa olmak üzere ülkenin önemli kentlerinde büyük projelerin aranan firması haline geldiklerini belirtti. Gülçimen, bugüne kadar 35 binden fazla konutun mekanik tesisatını yaptıklarını, 10 milyon metrekareden fazla alanı projelendirdiklerini, 75 bin dolayında cihaz sattıklarını, 25 milyon metre dolayında tesisat borusu montajı yaptıklarını ve yüzlerce yüzme, gösteri ve süs havuzu yaptıklarını söyledi. S

Her yerde imzamız var…

Biytaş Şirketler Grubu’nun bugüne kadar binlerce projeye imza attığını söyleyen Suat Gülçimen: “Hüdavendigar Parkı, Timsah Arena Marmaris Belediyesi Şehir Meydanı Düzenlemesi, Konya Belediyesi Kültür Parkı, Nilüfer Belediyesi Spor Kompleksi, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi, Bursaspor Tesisleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Olimpik Havuzu, Tayyare Kültür Merkezi, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Bursa Akademik Odalar Birliği Yerleşkesi ilk aklıma gelenlerdir. Burada sayamayacağın daha binlerce dev projede grubumuzun imzası var” dedi.

Bursa’nın ve Türkiye’nin çok sayıda büyük projesinde Biytaş’ın imzası olduğunu vurgulayan Suat Gülçimen, müşterileri arasında belediyeler, kamu kurumları, üniversiteler, oteller, hastaneler, AVM’ler fabrikalar, kooperatifler, inşaat firmalarının başta geldiğini söyledi. Gülçimen bugüne kadar sayısı on binlere ulaşan müşterilerine her zaman daha iyi, daha kaliteli hizmet vermek azmiyle çalıştıklarını belirterek, “Değerli takım arkadaşlarım hep birlikte daha iyiye ulaşmak için azimle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
kapalı
banner61
banner62
banner92
banner89