banner94

banner77

banner69

banner88

Berussa ile güvendesiniz

Dinamik ve tecrübeli kadrosuyla kaliteden ödün vermeden faaliyet gösteriyor.

GÜNDEM 24.06.2012, 15:15 24.06.2012, 15:15
Berussa ile güvendesiniz
banner66
Berussa Güvenlik, genç dinamik ve tecrübeli kadrosuyla sektöründe kaliteden ödün vermeden faaliyet gösteriyor.
 
Müşteri memnuniyetini ve kaliteli hizmet anlayışını Bursa ve bölgesinde uygulayan firma, gelişen teknolojiye ayak uydurarak gerekli donanım ve eğitimlerle hizmet sektöründe faaliyetini sürdürmeye devam ediyor. Referansların tam not verdiği Berussa Güvenlik sürekli gelişime açık, doğru yer, doğru malzeme, doğru montaj, doğru program yöntemiyle çalışan, kaliteden ödün vermeyen anlayışa sahip.
 
 
Berussa Güvenlik Şirketi Sahibi Mustafa Kuyak, yaklaşık 9 yılı geride bıraktıklarını söylerken, takım çalışmasına inandıklarını ve kaliteden taviz vermediklerini söyledi. Mustafa Kuyak, “Hizmet alanımızda kamera, IP çözümler, alarm, yangın, görüntülü  kapı telefonu ve otomatik geçiş sistemleri mevcut. 7/24 servis anlayışı, gece nöbetçi araç ve en geç 24 saat içerisinde arızalara müdahale edilebilecek şekilde kurulum ve montaj yapmaktayız. JVS, Samsung, Paradox ve Vpon gibi dünya standardında markaların Bursa temsilciliğini, satış ve satış sonrası hizmetlerini vermekteyiz. Güvenlik sistemleri, hayatımızın akışını daha kolay ve güvenilir hale getiriyor, cep telefonu ya da bankamatik kartı gibi hayatımızın bir parçası haline gelmiş durumda. Bizler sayesinde insanlar evlerinde ve iş yerlerinde güvenle yaşantılarına devam edebiliyorlar”  açıklamasında bulundu.
 
“Son kullanıcıların dikkat etmesi gereken üç tane önemli unsur olduğunu belirten Mustafa Kuyak doğru firma, doğru malzeme ve doğru montaj ile problemin ortadan kalkacağını ifade etti.
Kuyak, güvenlik anlayışına ilişkin kalıplaşmış anlayışı ise şöyle sıraladı;
‘Bir olay meydana gelmeden ya da yaşanmadan önlem alınmaması, Kadercilik: ‘Bu güne kadar olmadı bundan sonrada olmaz anlayışı’, maliyetler, prosedür gereği yapılması, var olan sistemlerin periyodik bakımlarının ve kontrollerinin yapılmaması, çalışıp çalışmadığının belli aralıklarla kontrol edilmemesi, doğru malzeme ve firma ile ehil kişiler tarafından yapılmamış olması.” 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
kapalı
banner61
banner62
banner89