banner94

banner77

banner69

banner88

BEMO ve BUÜ’den sektörel çalıştay

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası ve Uludağ Üniversitesi'nin ortaklaşa düzenlediği sektörel çalıştayın raporu kamuoyuyla paylaşıldı.

GÜNDEM 20.12.2023, 23:29
BEMO ve BUÜ’den sektörel çalıştay
banner66

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası ve Uludağ Üniversitesi'nin ortaklaşa düzenlediği sektörel çalıştayın raporunun sunulduğu basın toplantısı Bursa'da özel bir otelde gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya 13 üniversiteden 25 öğretim üyesinin yanı sıra BEMO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Bursa Başkanı Fahrettin Bilgi ile Bursa Ticaret İl Müdürü İsmail Aslanlar katıldı.

Çalıştay hakkında basına açıklamalarda bulunan BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Biz bu mesleğin, hak edenler tarafından yapılması amacıyla ilk günden bugüne kadar sergilediğimiz duruşumuzu, aynı netlikte göstermeye devam edeceğiz. Bu çalıştay raporunun içerisinde geçen her kelime, her cümleye sonuna kadar sizlerle birlikte sahip çıkacağız. Öğrencilerimizin üç artı bir sistemindeki stajları varken deneyim şartına karşı duranlara buradan gür bir ses çıkaracağız. Artık yarın sabahleyin ben ne iş yapayım diyenlerin bir telefon, bir masa, bir tane internet portalıyla ben bu işi yapabileceğim diyenlerin önüne geçme zamanı gelmiştir” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
açık
banner61
banner62
banner89