banner94

banner77

banner69

banner88

Batı’nın yükselen yıldızı: Görükle Kurtuluş

Yatay mimariye uygun bölge sağlam zeminiyle dikkat çekiyor

GÜNDEM 13.02.2024, 18:33 13.02.2024, 18:50
Batı’nın yükselen yıldızı: Görükle Kurtuluş
banner66

Sosyal donatı alanları, kişi başına düşen yeşil alan oranı ve düşük emsal özellikleriyle dikkat çeken Görükle Kurtuluş Mahallesi, bölgeye olan ilgiyi her geçen gün artırıyor.

Güvenli ve konforlu yapılarıyla çocuklu ailelerin tercih ettiği bölge, sanayi bölgelerine ve İstanbul-İzmir otoyoluna yakınlığıyla da yatırımcıların gözde yerlerinden biri durumunda.

Mehmet Demirci / FM DEM İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı

Kurtuluş mahallemiz çoğunlukla büyük parsellerde site şeklinde planlandığı için diğer bölgelere göre daha düzenli, otopark problemi olmayan konumda bulunuyor. Şehrin kalabalığından uzak, sakin ve doğa ile iç içe olması, ulaşım kolaylığı ile konforlu bir yaşam alanı olarak göze çarpıyor. Bölgedeki imar planlarının emsali yüksek katlı binalardan ziyade yatay mimariye uygun olmasından dolayı Kurtuluş’ta yaşayan insanlar geniş bahçeli ve güvenlikli konutlarda yaşama imkânı buluyor. Bizim firmamızın ve diğer müteahhit firmaların yaptıkları yeni projeler çoğunlukla nitelikli, içerisinde geniş olanakları olan projeler. Kaliteli ve katma değere sahip projelerin artması ile birlikte son tüketici ve yatırımcı tarafından daha fazla talep göreceğine, bölgenin de değerini günden güne arttıracağına inanıyorum.

Nait Güler / NG Güler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı

Kurtuluş Mahallesi, şehrimizin yeni yerleşim yerlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Özellikle ev sahibi olmak isteyenlerin yanı sıra yatırımcıların da talep ettiği bölgelerden biri durumuna geldi. Doğal konumu gereği temiz havası ve sakin bir yerleşim yeri olmasıyla ön plana çıkan gözde bir yer. Şehir merkezine mesafenin kısa olması, İzmir-İstanbul çevre bağlantı yoluna yakınlığı ve ayrıca çevredeki sanayi bölgelerine olan konumu sebebiyle de tercih edilmektedir. Emsalin düşük olması, sosyal alan ve yeşil alanın fazla olması da oldukça önemli. Bu özellikleriyle çocuklu ailelerin bu bölgeyi tercih etmelerinde önemli rol oynuyor. Bölgede projelerimizle yer alan öncü firma olarak kendimizi söyleyebilirim. Bu bölgede tamamlanmış projelerimizle Bursalıların beğenisini kazanan güvenli ve konforlu konutlar ürettik.

Mehmet Oruç / Bursa Oruç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı

Kurtuluş Mahallesi yeni yerleşim yeri sebebi olmasıyla yatırım değeri oldukça yüksek bir bölgedir. Doğası, havası ve sakinliği bakımından Bursa’da yaşanacak yerler arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Bursa Oruç İnşaat olarak senelerdir inşaat sektöründe üst düzey kalitemiz, güçlü kadromuz ve profesyonel ekibimizle Kurtuluş Mahallesi’nde güvenli ve konforlu yapılar ürettik. Kurtuluş Mahallesi, insan yoğunluğunun en düşük olduğu bölgelerden biridir. İmar ve yapı bakımından yeşil alan, bahçe ve otopark alanı olarak en fazla metrekareye sahip trafik sorunu olmayan bir mahalledir. Projelerdeki konutlarda kat sayılarının düşük olması son yıllarda bu mahallemize ilginin artmasının en büyük sebeplerinden biridir.

Volkan Savaş Pişkindemir / Brev Yapı Yönetim Kurulu Başkanı

Yeni yerleşim yerlerinden biri olarak dikkat çeken Kurtuluş Mahallesi, ev sahibi olmak isteyenlerin yanı sıra yatırımcıların da talep ettiği bölgelerden biri durumundadır. Konumu gereği doğası, temiz havası ve sakinliği ön plana çıkmaktadır. Şehir merkezine yakın olması sebebiyle de tercih edilmektedir. Kurtuluş Mahallesini tercih eden vatandaşlar için güzel olan diğer konular ise emsalin düşük olması, kişi başına düşen sosyal alan ve yeşil alanın fazla olmasının yanı sıra sağlam zemine sahip olmasıdır. Kurtuluş Mahallesi’nde 2024 yılının ikinci yarısında 15 bin 750 metrekarelik arazi üstünde yeni bir projeye başlıyoruz. Farklı daire tiplerinin olacağı projemiz kapalı otoparka, geniş sosyal alanlara ve peyzaja sahip olacak.

Zeki Yıldız / Zeki Gayrimenkul

Yatırımcıların gözde bölgelerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi, son zamanlarda talep artışıyla dikkat çekmektedir. Konumu gereği şehir merkezine yakın mesafede olması sebebiyle de tercih ediliyor. Kurtuluş Mahallesi’ni tercih edenler için önemli olan bir diğer durum ise bu bölgede kat yüksekliklerinin fazla olmaması ve sosyal alanların, yeşil alanların fazla olması. Geniş ailelerin bu bölgeyi tercih etmelerinde bu etkenler önemli rol oynuyor. Son yıllarda artan sosyal hayat imkanların fazlalaşmasıyla da Kurtuluş Mahallesi’ne talebi oldukça artırmıştır. İmkanı olanların bu bölgede yatırım amacıyla da olsa konut sahibi olmalarının ilerleyen yıllar için fayda sağlayacağına inanıyorum.

Hande Yörükoğlu / HND Yatırım ve Danışmanlık

Son yıllarda artan taleple birlikte yeni yerleşim yerlerinin gözde bölgelerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi, özellikle yatırımcıların ilgisini çekiyor. Bunun en önemli etkenlerini şehir merkezine olan konumu, temiz havası, yeşil alanların ve sosyal donatı alanlarının fazla olması şeklinde sıralayabiliriz. Yatırımcıların dışında bu bölgede yaşamak isteyen vatandaşlarımız için bu bölge oldukça cazip. Güvenli ve sosyal hayat bakımından yeterli özelliklere sahip olan Kurtuluş Mahallesi ilerleyen zamanlarda çok daha kıymetli hale gelecektir.

  

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
açık
banner61
banner62
banner89