banner94

banner77

banner69

banner88

“Başrol“de İMSİAD var

İMSİAD üyeleri kahvaltıda bir araya geldi.

GÜNDEM 21.01.2016, 09:35 21.01.2016, 09:35
“Başrol“de İMSİAD var
banner66

Yaptığı önemli organizasyonlar ve sektöre kattığı değerle Bursa'da hatırı sayılır bir yer edinen İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) sosyal faaliyetleriyle de adını duyuruyor. Organizasyonlarına bir yenisini daha ekleyen İMSİAD, geçtiğimiz günlerde üyeleriyle sabah kahvaltısında bir araya gelerek keyifli bir gün geçirdi.



İMSİAD sektör aktivitelerinin yanı sıra sosyal aktivitelerine de bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz günlerde Bursa’nın 2015 Sign of City Awards En İyi Yerel AVM Ödüllü  AVM’si  ‘Eker Meydan’da faaliyet gösteren Başrol Kafe’de Mengerler Ticaret Türk A.Ş. Bursa Şubesi sponsorluğunda gerçekleştirilen sabah kahvaltısına İMSİAD üyeleri aileleriyle birlikte katıldı.

Birlikten güç doğar…

Adeta şenlik havasında geçen ve yoğun bir katılımın yaşandığı organizasyonda üyeler aileleriyle birlikte keyifli bir gün geçirdi. Yeditepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kişisel Gelişim Uzmanı Ömer Çam’ın konuk konuşmacı olduğu organizasyonda Çam, yaptığı sunumla büyük beğeni topladı.

Bu özel günün açılış konuşmasını İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu yaptı. Bu önemli güne katıldıkları için tüm üyelerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Mescioğlu, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, İMSİAD üyelerinin sergiledikleri bu beraberliğin son derece önemli olduğunu vurguladı. Mescioğlu şunları söyledi: “Birlikten güç doğar. Bizler de, aile yapımızda, sektörümüzde ve nihayet ülkemizde birlik beraberlik içerisinde olmalıyız ki zor durumlarda güçlü durabilelim. Umarım bu kaynaşmamız bütün ülkemizin birlik ve beraberliğine örnek olur.”

Gayrimenkul Fuarımız’a herkesi bekliyoruz…

İMSİAD’ın son dönemlerde yaptığı faaliyetlerle Bursa’ya ve sektöre önemli katkılar sağladığını söyleyen Mescioğlu, Nisan ayında yapılacak olan Gayrimenkul Fuarı’na da değindi. Mescioğlu, “İMSİAD olarak ulusal ve uluslararası fuarları ziyaret ederek vizyonumuzu geliştirmeye ve Bursa’nın tanıtımını en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. 6-10 Nisan 2016 tarihleri arasında Bursa'da yapacağımız fuar ile, İstanbul'dan sonra Türkiye’de ilk kez Bursa’da geçen yıl gerçekleştirdiğimiz fuarımızı çok daha iyi bir noktaya getirmeyi planlıyoruz. İnanıyorum ki artık Bursalılar da bu fuarı bekliyorlar. Geçtiğimiz yıl sadece 1 salonda gerçekleştirdiğimiz fuarımızı, bu yıl çok daha büyük bir katılımla gerçekleştireceğiz. Fuarımızın daha ilk yılında, 36 ülkeden 53 binden fazla ziyaretçi ağırlamayı başarmıştık, inanıyorum ki bu yıl çok daha farklı ülkelerden katılım sağlayarak bu sayıyı arttıracağız. Bursa’ya değer katacak olan bu fuarımızda şimdiden yerinizi ayırttırmanızı öneriyorum.” dedi.

Müteahhitlerden deneme sürüşü…

Mescioğlu’nun konuşmasının ardından Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ömer Çam daha başarılı, huzurlu ve mutlu bir hayatın püf noktaları konusunda konukları bilgilendirdi. Konuşmasında satış ve pazarlamada beden dilinin nasıl kullanılacağı, olaylara bakış açısı, doğru algılama ve anlama yeteneği gibi konuları ele alan Çam, kişisel olarak herkesin kendini geliştirmesi gerektiğini, başarılı ve mutlu bir hayatın ancak böyle yakalanabileceğini söyledi. Çocukların da unutulmadığı organizasyonda, minikler Eker Meydan’da Sincap Oyuncak Mağazası’nda gönüllerince eğlendi.

Konuşmaların ardından, İMSİAD Yönetimi tarafından konuk konuşmacı Ömer Çam’a, ev sahipleri Eker Meydan ve Başrol Kafe’ye ve sponsor olan Mengerler Ticaret Türk A.Ş. Bursa Şubesi’ne teşekkür plaketi takdim edildi. İMSİAD Üyeleri daha sonra Eker Meydan’da, Mengerler Ticaret Türk A.Ş. Bursa Şubesi’nin sağladığı birbirinden özel araçlarla deneme sürüşü yaptılar. İMSİAD kahvaltısı, profesyonel bir ekibin teleskobik platform üzerinden gerçekleştirdiği İMSİAD aile fotoğrafı çekimi ile son buldu.





 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner92
banner89