banner94

banner77

banner69

banner88

Başkan Türkyılmaz müjdeyi verdi

Yıldıztepe projesinin temelleri çok yakında atılıyor.

GÜNDEM 05.10.2016, 08:55 05.10.2016, 09:04
Başkan Türkyılmaz müjdeyi verdi
banner66
Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’nın vizyonunu değiştirecek olan, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın en çok önemsediği projeler arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi’nde son çalışmalar gerçekleştiriliyor.





Haziran ayında ikincisi gerçekleşen “Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Vizyon Geliştirme Çalıştayı’nın hazırlanan raporları Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a sunuldu. Belediye Başkan Yardımcıları Metin Şen ve Hakan Karademir’in de hazır bulunduğu değerlendirme toplantısında, Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Bina Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Tülin Vural Aslan ile Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlileri Yrd. Doç. Dr. Sibel Polat ve Dr. Çiğdem Yücel sunumlarını gerçekleştirdiler. 

 



PROJE SON ŞEKLİNİ ALIYOR



Hazırlanan rapor ve proje çalışmaları hakkında üniversite görevlilerinden bilgiler alan Başkan Türkyılmaz, projenin son şeklini aldığını ve kısa zamanda temellerinin atılacağının müjdesini verdi. “Mudanya’nın ve Türkiye’nin en güzel ve değerli yerlerinden biri olan Yıldıztepe’ye hayat verecek projemiz hayata geçtiğinde bölgemizin değeri kat be kat artacak” diyen Türkyılmaz, “Yıldıztepe projemizde son çalışmaları bilimin ışığında hocalarımızla birlikte sürdürüyoruz. Projemiz son şeklini alıyor. Kısa zaman içerisinde de temellerini atmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.















Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
kapalı
banner61
banner62
banner92
banner89