banner94

banner77

banner69

banner88

Altın İnşaat'ın ilk fuar heyecanı

'Temelinde Güven Var' mottosuyla 2015 Mayıs ayında yola çıkan Altın İnşaat, 6 projesiyle Bursa İnşaat Fuarı'na değer katıyor.

GÜNDEM 20.04.2017, 16:20 20.04.2017, 16:39
Altın İnşaat'ın ilk fuar heyecanı
banner66

“Temelinde Güven Var” mottosuyla 2015 Mayıs ayında yola çıkan Altın İnşaat, Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı’nda 6 projesiyle yerini aldı.



İlk projesi Gold Life Evleri’nin anahtar teslimini yapan ve ikinci projesi ‘AltınYaşam Evleri’ni de bitirme aşamasına gelen Altın İnşaat, gelecek dönemde hayata geçireceği 4 projeyi de görücüye çıkardı.

Altın İnşaat, bu 2 projesine ek olarak yakın zamanda projelendirilmesi planlanan Goldlife Bulvar, Goldlife 2 Evleri, Goldlife Butik ve Altınbahçe Evleri projeleri ile birlikte toplamda 6 projesini fuar katılımcılarının beğenisine sunuyor.



2 yıl önce kurulmuş olmalarına rağmen 1 projeyi tamamladıklarını, 2. projelerinde de bitirme aşamasına geldiklerini belirten Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altın, şu an 4 proje üzerinde çalıştıklarını sözlerine ekledi. Bu 4 projeyi de hayata geçirdikleri takdirde toplamda 220 daire ve 6 dükkanlık bir üretim performansına ulaşmış olacaklarını ifade eden Altın, “Kısa sürede hayata geçirdiğimiz projelerle adımızdan söz ettirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Fuarda, bitirdiğimiz ve bitirme aşamasına geldiğimiz 2 projemizi sergilerken üzerinde çalıştığımız 4 projeyi de katılımcılara anlatıyoruz. İlk fuar heyecanımızda bizleri yalnız bırakmayan başta Valimiz İzzettin Küçük, BTSO Başkanımız İbrahim Burkay, Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey olmak üzere tüm dostlarımıza ve paydaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.



“ÜRETEN BURSA’YA OLAN İNANCIMIZLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

23 Nisan’da sona erecek fuarın güzel başladığını ve oldukça verimli olduğunu belirten Altın, Bursa’nın fuarcılıkta önemli mesafeler kaydettiğini söyledi. Bursa’daki İnşat Fuarı’na ilk kez katıldıkları için heyecanlı olduklarını vurgulayan Altın, sözlerini şöyle tamamladı: “2015 yılından beri “Güçlü ekonomi, güçlü Türkiye” için üretimlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Referandumun da sona ermesinin ardından iş adamları olarak önümüzü daha net görebileceğimizi düşünüyorum. Üreten Bursa’ya olan güvenimizin de etkisiyle kentimize ve ülkemize daha fazla katma değer sağlamaya çalışacağız.”





 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
18°
açık
banner61
banner62
banner89