banner94

banner77

banner69

banner88

ALPİŞ Group Kuwait Cityscape 2015 Fuarı’nda

Alpiş standını Kuveyt Başbakan Yardımcısı Şeyh Al Sabah ziyaret etti.

GÜNDEM 09.12.2015, 17:05 20.02.2020, 00:50
ALPİŞ Group Kuwait Cityscape 2015 Fuarı’nda
banner66

Her yıl Kuveyt’de düzenlenen CITYSCAPE KUWAIT fuarı bu yıl da 9-11 Aralık 2015 tarihleri arasında Kuveyt Uluslararası Fuar alanında gerçekleşiyor. Fuarın bu yıl ki katılımcıları arasında Bursa’dan da iki inşaat şirketi yer alıyor. Fuarda yer alan Bursalı Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp fuarın verimli geçtiğini bildirdi.

Yabancıya satışlar konusunda son yıllarda atağa geçen Bursa’nın daha fazla tanıtılması gerektiğine inandıklarını belirten Karaalp, Alpiş Group olarak 2015 yılından beri uluslararası gayrimenkul fuarlarını takip ederek katılımcı olmaya gayret ettiklerini söyledi. Bursa’nın lokasyonu, iklimi ve turistik özellikleri ile yabancıların ilgisini çeken bir şehir olduğunun altını çizen Karaalp, doğru tanıtımla Bursa’nın uluslararası gayrimenkul pazarından hak ettiği payı alacağına inandıklarını vurguladı.



Başbakan Yardımcısı'ndan ziyaret



Alpiş Group fuarın en ilgi gösterilen standalarından biri olarak dikkat çekiyor. Standı Kuveyt Başbakan Yardımcısı Şeyh Sabah Halid Al Hamad Al Sabah da ziyaret ederek Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp ile sohbet etti.

Fuarda Türkiye’den Ağaoğlu, Alhamra İnşaat, Alpiş Group, AltınTürk, Birleşik Gayrimenkul, Elaf İnşaat, Fors Danışmanlık, Kamışoğlu Grup, Nova Gayrimenkul, Paradise Land Gayrimmenkul, Taşyakan İnşaat ve Westside Turkey olmak üzere on iki firma stand açtı.





 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89