banner94

banner77

banner69

banner88

Akyıldız, "Ruhsatlandırmadaki sorunları çözebiliriz"

İMO ve Mudanya Belediyesi Mudanya’nın imarına yönelik protokol imzalayacak.

GÜNDEM 15.08.2014, 10:02 15.08.2014, 10:02
Akyıldız,
banner66

 İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, 14 Ağustos Perşembe günü Mudanya Belediyesi’ni ziyaret etti.

İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Basri Akyıldız ve Yönetim Kurulu üyelerinde oluşan heyet Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Mudanya Belediyesi başkanlık makamında gerçekleştirilen toplantıda son yıllarda Bursa’nın inşaat alanından en öne çıkan ilçeleri arasında yer alan Mudanya’nın geleceği konusunda önemli görüşmeler yapıldı.

Tanışma konuşmalarıyla başlayan toplantıda İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Basri Akyıldız, “Belediye olarak hayata geçirmeyi hedeflediğiniz düşüncelerinize biz İMO olarak her türlü desteği elimizden geldiğince sağlarız. Kurum olarak ilgili belediyelerle imzaladığımız protokoller çerçevesinde belediyelerin imar müdürlüklerindeki personellerle bir araya geldiğimiz aylık toplantılar düzenliyoruz. Bu toplantılarda ruhsatlandırma aşamasındaki genel sıkıntıların aşılmasına yönelik çözümler üretiliyor. Mudanya Belediyesi ile de aynı çalışmaları yapmaktan mutluluk duyarız” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yönetimleriyle beraber Mudanya’da bir anlayış değişikliğinin yaşandığını ve bunun memnuniyet anketlerine oldukça yüksek oranda yansıdığını belirtirken “Mudanya için kalıcı imar planı oluşturmayı hedefliyoruz. Bunun için akademik odalarımızla gerekli protokolleri imzalama aşamasındayız. Bu kentin geleceğe taşınması için birlikte hareket edeceğiz. İMO ile de ruhsatlandırma aşamasından önce bütün yeni projelerin oda denetiminden geçeceği bir anlaşma yapmak istiyoruz. Bu çalışmalarla doğru kentleşmeye örnek olacak şekilde kaçak yapılaşmanın önüne geçmeyi istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89