banner94

banner77

banner69

banner88

Süzer Plaza'dan bir ilk

Türkiye, korona salgınıyla birlikte bugün tam kapanmaya geçerken, Süzer Plaza hijyen uygulamalarını bir üst seviyeye taşıdı. Süzer Plaza, RoyalCert International Registrars tarafından S.A.F.E. Covid-19 gerekliliklerine göre değerlendirilerek, Türkiye’de karma bina yapısında ‘Güvenli Alan Sertifikası’nı alan ilk bina oldu.  

EMLAK 29.04.2021, 13:48 29.04.2021, 14:11
Süzer Plaza'dan bir ilk
banner66

Süzer Plaza, korona salgınıyla birlikte sağlıklı ve güvenli alanlar oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Pandemi sürecinde sağlık önlemlerinin en üst düzeyde tutulduğu Süzer Plaza, RoyalCert International Registrars tarafından S.A.F.E. Covid-19 gerekliliklerine göre değerlendirildi. Titizlikle yürütülen tüm hijyen ve dezenfeksiyon tedbir ve uygulamalarına ek olarak, sosyal mesafe, ortak alan ve asansör kullanımları ve güvenlik konularında alınan önemler dolayısıyla, Süzer Plaza, Türkiye’de karma bina yapısında ‘Güvenli Alan Sertifikası’nı alan ilk bina oldu. Her sektörün ihtiyaçlarına göre tasarlanan bu sertifika programı sayesinde, şirketlerin salgınla mücadelede sürekliliği hedeflenmektedir.

Hijyen çalışmaları konusunda uzun yıllardır örnek uygulamalara imza atan Süzer Plaza’da, pandemiyle birlikte klima santralleri içerisine UVLIGHT-ULTRAVIOLE sistemi entegre edildi. Ayrıca Süzer Plaza’daki ortak alanlar nano gümüş teknolojisiyle dezenfekte edildi. 

RoyalCert International Registrars tarafından uluslararası standartlarda yürütülen sağlık denetimleri ile uygunluk değerlendirmesi kriterlerinin başarıyla yerine getirildiği Süzer Plaza’da, her ay düzenli olarak yapılacak detaylı denetim ve kontrollerle de bu konudaki örnek uygulamalar sürdürülecek. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89