banner94

banner77

banner69

banner88

Premar Lotus’un hedefi global marka olmak

Bursa, İngiltere’deki ofislere yenileri eklenecek.

EMLAK 16.04.2024, 16:05
Premar Lotus’un hedefi   global marka olmak
banner66

9 ülkede 59 bayisi olan global marka Premar Gayrimenkul’ün Bursa’daki ilk bayisi Premar Lotus, Avrupa ve Türkiye’deki yatırımcılara yeni ufuklar açmak için çalışmalar yapıyor. Premar Lotus Kurucu Ortağı Özgür Yıldız, Bursa, İngiltere’nin ardından çeşitli ülkelerde ofis açacaklarını kaydetti.

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe 40 yılı aşkın tecrübeye sahip İncesu Şirketler Grubu’nun, global çapta faaliyet gösteren Premar markasını Bursa’da Premar Lotus olarak temsil ettiklerini söyleyen Premar Lotus Kurucu Ortağı Özgür Yıldız, “Kurumsal tecrübemizi rahatça yansıtabileceğimiz global bir şirket olmasından dolayı Premar’ı tercih ettik. Uluslararası gayrimenkul geliştirme, inşaat uygulama ve pazarlama konusundaki bilgi, birikim ve uzman kadrosu ile müşterilerimize profesyonel çözümler ve iş ortaklıkları sunmaktayız” dedi.

Bursa dışında Londra Totenham’da ofisleri olduğunu belirten Özgür Yıldız, “Bursa’da 8 danışmanımız, Londra’da 2 danışmanımız var. 1 ortağımız da ABD Atlanta’da bulunuyor. Karşılıklı bir çalışma şeklimiz var. Yurtdışındaki gayrimenkulleri Türk alıcılarla, Türkiye’deki gayrimenkulleri yabancı alıcılarla buluşturmaya özen gösteriyoruz. En büyük özelliğimiz müşteri yapısına göre yatırım danışmanlığı olarak paket şeklinde tekliflerimizi sunuyoruz. En iyi yatırımları bu şekilde yapmalarını sağlıyoruz” diye konuştu.

“En doğru yatırım gayrimenkul”

Gayrimenkul yatırımının sadece ülkemizde değil dünyanın birçok yerinde en güvenilir liman olarak görüldüğünü ifade eden Özgür Yıldız, gayrimenkulün geri dönüşü ve değerlemesi en hızlı artan yatırım şekli olduğunun altını çizdi. Gayrimenkulün her zaman en değerli ve en doğru yatırım aracı olduğunu vurgulayan Özgür Yıldız, “Ülkemizdeki gibi ekonomik durumu değişken olan ülkelerde hızlı bir şekilde nakde dönmeyen ama değerini koruyan yatırım şekli gayrimenkul yatırımıdır” şeklinde konuştu.

Bursa gibi sanayileşmiş şehirlerde yatırım yapılacak yerlerin giderek azaldığını hatırlatan Özgür Yıldız, “Mustafakemalpaşa’dan başlayarak Balıkesir Susurluk kısmına kadar olan bölümde yatırım fırsatları bulunuyor. Bu fırsatları da yatırımcılarımızla buluşturmaya devam ediyoruz” dedi. Gayrimenkul sektörünün profesyonel yapıya henüz kavuşamadığını da aktaran Yıldız, “En önemli nedenlerden birisi yetkili ve yetkisi olmayan iş yerlerinin net olarak ayrılamamasıdır. Nitelikli danışmanların bulunamamasını ayrı bir sorun olarak görebiliriz. Danışmanların kendilerini geliştirememesi sektörü olumsuz etkiliyor” dedi.

İngiltere ve ABD’de yeni ofisler

Premar Lotus olarak orta ve uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündükleri hedeflerinden de bahseden Özgür Yıldız, “Premar Lotus olarak Londra ofisimiz aktif bir şekilde çalışıyor. Batı Avrupa’da İngiltere, İrlanda, Fransa, İskoçya, Hollanda ve Lüksemburg’daki yatırımcıların Premar Lotus üzerinden işlem yapması bizim için önemli. Amerika Birleşik Devletleri Atlanta ofisimizi de çok yakın zamanda yeni projelerimizle deveye alacağız” diye konuştu.

Aktif olarak faaliyette bulundukları bölgeler dışında planlama aşamasında oldukları yeni yerlerinde olduğunu aktaran Premar Lotus Kurucu Ortağı Özgür Yıldız, “İlk etapta Yunanistan Selanik, Rusya Moskova ve İran Tahran’da yeni ofisler açmak üzereyiz. Oradaki firmalarla partnerlik anlaşmalarımız tamamlandı. Dış yatırımcıyı Türkiye’ye daha fazla çekmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
kapalı
banner61
banner62
banner89