banner94

banner77

banner69

banner88

Mart Sayımız Çıktı...

Bursa’nın inşaat ve gayrimenkul gazetesi Konut ve Yapı, Mart 2024 sayısında da dopdolu içeriğiyle sizlerle...

EMLAK 12.03.2024, 14:33
Mart Sayımız Çıktı...
banner66

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün güçlü sesi Konut ve Yapı gazetesi, Mart sayısında da iddialı dosyaları ve dopdolu içeriğiyle sizlerle…

“Dinamik Ev Mimarı” sloganı ile yola çıkan ve yenilikçi mimari ile tasarlanmış, depreme dayanıklı sağlam projeleri ile adından söz ettiren DEM İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demirci, çalışmalarını ve hedeflerini gazetemize anlattı.

İlgiyle takip edilen “Bölge Analizi” dosyamızda, yıldızı parlayan Akpınar Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarını her yönüyle ele alarak inceledik.

Başta akademik odalar ve sivil toplum kuruluşları olmak üzere sektörün dinamiklerini ele aldığımız ‘Sektörün Kilit Taşları’ bölümümüzün bu ayki konukları İMO Bursa Şube Başkanı Serdar Atilla Erdem ve yönetim kurulu üyeleri oldu.

Sektörün güçlü iş kadınları ile 8 Mart Kadınlar Günü’ne özel olarak, iş yaşamında ve sivil toplum örgütlerinde kadın olmak konusunu değerlendirdik.

Vizyon Mimarlık Kurucusu Mimar Büşra Maviçiçek, firmalarının çalışmalarını ve hedeflerini gazetemize anlattı.

Gayrimenkul firma sahiplerinin görüşleriyle, arsa satışlarındaki artışı ve nedenlerini sizler için derledik.

Çelik Konstrüksiyon işindeki tecrübesi ile öne çıkan firmalardan Özemre Konstrüksiyon ve Çelik Yapı A.Ş. Genel Müdürü Yener Özemre ile faaliyet alanlarını ve geleceğe dair öngörülerini konuştuk.

Bursa Zemin Teknolojileri tarafından hazırlanan “Güçlü Zeminler” ve Gayrimenkul Yeri tarafından hazırlanan “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti” özel bölümlerimiz Mart Ayı’nda da sizlerle olacak.

Ayrıca; Bursa’daki seçkin projeleri tanıttığımız “Proje Vitrini”, gayrimenkul danışmanlığında öne çıkan firmaların yer aldığı “Gayrimenkul Yıldızları”, ‘Banyo ve Mutfak’ gibi dosyalarla sektörün nabzını tutan Konut ve Yapı Gazetesi, sektöre dair en taze haberler ve her biri alanında uzman köşe yazarıyla Mart Ayı’nda da sizlerle olacak…

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
açık
banner61
banner62
banner89