banner94

banner77

banner69

banner88

Konutta kampanya hareketliliği

Türkiye’nin önde gelen inşaat firmalarının anlaşmalı bankalarla güvenli ve cazip satış kampanyaları birbiri ardına duyuruluyor. İnşaat firmaları; 0,69 ve 0,89 gibi düşük faiz oranlarıyla Yeni Evim Konut Kampanyası’nı vatandaşlarla buluşturuyor.

EMLAK 14.02.2023, 16:58
Konutta kampanya hareketliliği
banner66

Konutta Cazip Kampanyalar’ dosyamızda firmaların yeni projelerini ve kampanyalarını araştırdık. Bursa’nın önde gelen inşaat şirketlerinin yöneticileri projeleri ve kampanya süreci ile ilgili detayları paylaştılar.

HER BÜTÇEYE UYGUN SEÇENEKLER

Sertaç Karaalp

Alpiş Holding YK Başkanı

Geçen yılın Kasım ayında başlattığımız ve hala devam eden kampanyamız yoğun ilgi görüyor. Çünkü bu kampanyamızda ev almak isteyenler banka ve ekspertiz masrafı ödemezken, satın almak istedikleri evin tapularını da hemen teslim alabiliyorlar. Vatandaşlarımız, yüzde 30’dan başlayan peşinatlar ile her bütçeye uygun ödeme ve taksit seçeneklerimizin yer aldığı kampanyamız vesilesiyle yüzde 0,89 vade farkı ve 60 ay şirket içi taksit fırsatıyla kolayca ev sahibi olabildiler. Bu devam ederken devletimizin başlattığı Yeni Evim Konut Kampanyası’yla birlikte konut alımı anlamında müthiş avantajlı bir sürece girilmiş oldu.

İLK GÜNDEN İTİBAREN KAMPANYALI

Bünyamin Kaya

İpekoğulları Gayrimenkul Yatırım A.Ş. YK Başkanı

Yeni konut finansman modeliyle Yeni Evim Kampanyası başladı. % 0,69 kredi oranıyla başlatılan kampanyaya kapsamında ilk günden itibaren devlet bankası ile sözleşme imzalayarak projeyi destekledik. Bu kredinin sektöre canlılık getireceği inancındayız. Bizim de Balkan’daki Çınar Park Evleri projemiz, % 0,69 kredi kampanyasına uygun. Projemiz 9.100 m2 alan üzerine projelendirilmiş olup, 8 bloktan oluşmaktadır. Projemizde (3+1 ) 88 daire, (3+1) 32 dubleks ve 14 mağaza olmak üzere toplam 134 bağımsız bölüm mevcuttur. Sosyal donatı alanları ve kapalı otoparklara sahip. Sosyal donatı alanları ve kapalı otopark gibi pek çok imkânı içinde barındıran bir proje.

HERKES İÇİN BÜYÜK AVANTAJ

Şahin Meşe

Meşe İnşaat YK Başkanı

Orta gelirliye konut desteği kapsamında uygun fiyatlı kredi desteği sağlayan program vatandaşlar için güzel ödeme imkânları sunuyor. Vatandaşlar bu krediyi kullanırken düşünmesi ve bütçesini de ona göre organize etmesi lazım. Ödeme aksaklıklar ve zorluklar yaşanacaksa bunun da pek bir anlamı kalmıyor. 15 yıl ve devletin desteği olması herkes için büyük bir avantaj. Vatandaşlar bizleri arıyor, biz daha fazla bekliyorduk fakat bizim beklediğimiz seviyede bir ilgiden söz edemeyiz. İşlerimize katkısı oluyor, elimizi rahatlatacağı inancındayız.

“Meşe Kaplıkaya Evleri”

64 adet 4+1 ve 60 adet 3+1 olmak üzere toplamda 124 daireden oluşan proje, modern şehirciliğin vazgeçilmez yerleşim bölgesi Kaplıkaya’nın en güzel inşaat projesinde sizleri verimli bir yatırıma davet ediyor. Konumu, konfor ve estetiği, çizgilerindeki sıra dışılığı ve sağlamlığı ile “Meşe Kaplıkaya Evleri” yeni adres noktası. Keyifli vakit geçirebileceğimiz kafeterya, fitnes salonu ve sosyal alanları imkânlarıyla da dikkatleri üzerine çeken proje 0.69’a da uygun.

HAREKETLENME YAŞANACAĞINI UMUYORUZ

Mustafa Hakkı Taşolar

Taşolar İnşaat YK Başkanı

Bu kampanyayı vatandaşlarımız ve bizler müteahhitler sabırla bekliyorduk. Uzunca bir süredir durgun olan sektörümüzün bu kampanya sayesinde canlanacağını umut ediyoruz. Sadece inşaat olarak değil inşaata bağlı diğer sektörlerde de hareketlenme yaşanacağını umuyoruz. Artan maliyetlerden dolayı konutlara erişim oldukça zorlanmıştı. Bu kampanya ile vatandaşlarımızın konutlara ulaşımı daha da kolaylaşacaktır. Fakat bankalardan aldığımız bilgilere göre, şu an kredi kullanan vatandaşımızın pek olmadığı bilgisi bizlere geldi. Devletimizin bir an önce kredileri daha uygun hale getirip, bu işin önünü açması gerekmektedir. İnşallah altı boş bir kampanya olmaz bizler. Taşolar İnşaat olarak; Demirtaş’taki site tarzındaki 2 + 1 ve 3 + 1 konutlarımız ile müşterilerimizi bekliyoruz.

İletişim: 0 (532) 716 45 22 0( 536) 774 38 38

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
20°
hafif yağmur
banner61
banner62
banner92
banner89