banner94

banner77

banner69

banner88

Kasım sayımız çıktı

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün güçlü sesi Konut ve Yapı gazetesi, Kasım sayısında da iddialı dosyaları ve dopdolu içeriğiyle sizlerle…

EMLAK 14.11.2023, 16:47 14.11.2023, 18:15
Kasım sayımız çıktı
banner66

Yenilikçi projeleriyle sektörde emin adımlarla ilerleyen Adiloğlu Grup’un yönetim kurulu başkanı Muhammet Adiloğlu, çalışmalarını ve hedeflerini gazetemize anlattı.

İlgiyle takip edilen “Bölge Analizi” dosyamızda, yıldızı parlayan Gemlik – Kurşunlu Mahallesi’ni her yönüyle ele alarak inceledik.

Her ay farklı bir konu başlığını uzmanlarıyla masaya yatırdığımız “Sektörel Buluşma” yazı dizimizin konuğu; Kentsel Yönetim Derneği üyeleri oldu. Büyüyen şehirlerle birlikte gelişen kentsel yönetim sektörünü “Sektörel Buluşma”da tüm ayrıntılarıyla ele aldık.

Başta deprem olmak üzere doğal afetlere karşı mücadelede önemli yer tutan sektörel konuları işlediğimiz “Güvenli Yapılar-Güvenli Şehirler” yazı dizimizde ise bu ay “Yangın algılama sistemleri” konusunu işledik.

Elektrik proje ve taahhüt işleriyle sektörde adından söz ettiren Limadem Elektrik’in Yönetim Kurulu Başkanı Olgun Şafak Karabiber, çalışma ve projelerini gazetemize anlattı.

“Mekanik Tesisat” ve “Güçlü Zeminler” özel bölümlerimiz Kasım Ayı’nda da sizlerle olacak.

Ayrıca; Bursa’daki seçkin projeleri tanıttığımız “Proje Vitrini”, gayrimenkul vedanışmanlığında öne çıkan firmaların yer aldığı “Gayrimenkul Yıldızları” gibi dosyalarla sektörün nabzını tutan Konut ve Yapı Gazetesi, sektöre dair en taze haberler ve her biri alanında uzman köşe yazarıyla Kasım’da da de sizlerle olacak…

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
açık
banner61
banner62
banner89