banner94

banner77

banner69

banner88

İnvestown Türkiye Bursa’dan yola çıktı

Bursa’da 30 yıllık baba mesleğini devam ettiren İnvestown Türkiye Kurucusu Rıdvan Sevinç, yerelden aldığı güçle küresel gayrimenkul sektörüne adını yazdırmak istiyor.

EMLAK 21.12.2023, 00:01
İnvestown Türkiye Bursa’dan yola çıktı
banner66

İnvestown Türkiye’nin Kurucusu Rıdvan Sevinç, Bursa’dan başlayan franchise ağıyla önce tüm Türkiye ardından dünyaya açılma planlarını yaptıklarını söyleyerek, “Bu işe yerel olarak babam Kenan Sevinç’in kendi adıyla kurduğu iş yeriyle 30 sene önce başladık. İnvestown Türkiye, gayrimenkul sektöründe uzun yıllar tecrübemiz sayesinde emlak sektöründe dünya devi olmak hedefiyle kurduğumuz bir marka. Bursa’da franchise veren 4. firma olarak amacımız; önce Bursa, sonrasında tüm Türkiye ve son olarak dünya çapında franchise veren bir firma olmak” dedi.

‘Bursa’nın her yerinde sahadayız’

Franchise verecekleri kişiler konusunda ince eleyip sık dokuduklarını belirten Rıdvan Sevinç, İnvestown Türkiye kalitesini yansıtacak kişilere bayilik vereceklerini vurgulayarak, “Sadece konut değil arsa, arazi, lüks konut ve ticari her alanda varız. Ruhumuzu yansıtacak, kalitemizi belli edecek kişilerle gayrimenkul sektöründe iyi işlere imza atacak kişilerle bu yolu yürüyeceğiz.” diye konuştu.

Başta Nilüfer İlçesi olmak üzere Bursa’nın her kesiminde aktif olarak sahada olduklarını ifade eden Rıdvan Sevinç, tüm gayrimenkullerde tek yetkili olduklarını söyledi. Bursa’nın şu an için en gözde bölgesinin Kayapa olduğunu vurgulayan Rıdvan Sevinç, bu bölgeye yatırım yapacakların ilerleyen zamanlarda yüzünün daha da güleceğini sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
açık
banner61
banner62
banner89