banner94

banner77

banner69

banner88

Gülümseten Emlak sektöre teknoloji katıyor

Emlak sektörüne farklı ve yenilikçi bir bakış açısı yola çıktıklarını anlatan Gülümseten Emlak Firma Kurucusu Sercan Yanaz, “Müşterilerimize, teknolojiyi kullanarak en doğru yatırım seçeneklerini sunuyoruz. Teknolojik ve yenilikçi bakış açımızla kısa sürede tercih edilen bir firma haline geldik” dedi.

EMLAK 09.06.2023, 10:26
Gülümseten Emlak sektöre teknoloji katıyor
banner66

Gülümseten Emlak’ın 2020 yılının mart ayında kurulduğunu anlatan Sercan Yanaz, “Firmamızı kurarken yeni ve farklı bir vizyon katma hedefiyle yola çıktık. Bizim iş alanlarımızdan bir tanesi de yazılım. Gelecek teknoloji ile internetle şekilleniyor. Teknolojiyi emlak sektörü ile entegre etmemiz gerektiğini düşündük. İnternet üzerinde satışların yapıldığı siteler var fakat yakın gelecekte toprak ve konut fiyatları internet üzerinde emlak borsası tarzında metrekare ve bölge olarak belli olacak ve borsa şeklinde alım satımlar da yapılabilecek” dedi.

Firma olarak teknolojik atılım yönünden öncü olarak kısa sürede farklarını ortaya koyduklarını anlatan Yanaz, “Biz bu alanda öncülük yapmak istedik ve takip ettiğimiz bölgelerin günlük olarak metrelik fiyatlarını tutan, internet üzerindeki bütün ilanları toplayıp, metre fiyatlarını çıkartan ve grafik olarak bize çıktı veren bir sistemimiz var. Bu sayede muadil bölgelerin birbirlerine olan kıyaslamalarına bakıyoruz. Yatırımlarımızın bu şekilde trend verilerle yönlendiriyoruz ki tam anlamıyla akıllı yatırım olsun” ifadelerini kullandı.

Ağırlıklı olarak Nilüferköy ve çevresine hizmet verdiklerini belirten Sercan Yanaz, şunları söyledi:

“Villa, villa imarlı arsa ve tarla üzerine uzmanlık alanımız. Bademli ve Gümüştepe bölgelerinde de villa, villa imalı arsa ve tarla satışları yapıyoruz. Tarla satışlarımızı Bursa genelinde de yapıyoruz ancak ağırlığımız yakın çevremiz. Beşevler’de ikinci bir şubemizi daha açtık. O şubemizle birlikte Gümüştepe, Beşevler, Kayapa ve Yolçatı bölgelerinde daire ve konut üzerine çalışacak bir şubemiz daha olacak. Ağırlıklı olarak Bursa’nın batısında hizmet veriyoruz.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
11°
kapalı
banner61
banner62
banner89