banner94

banner77

banner69

banner88

“Gelişmeleri yakından takip ediyoruz”

Yazı dizimiz “Gayrimenkulün Yıldızları”nda alanında yetkin gayrimenkul danışmalarını ve ofislerini konuk ederek başarı yolculuklarına mercek tutmayı sürdürüyoruz. Ekim ayı sayımızızın konuğu Uzman Gayrimenkul Danışmanı Zühre Erdem Akar, oldu. Uzman Gayrimenkul Danışmanı Zühre Erdem Akar, 2020 yılında başladığı gayrimenkul danışmanlığı mesleğinde emin adımlarla yoluna devam ettiğini belirtti.

EMLAK 24.10.2023, 16:40
“Gelişmeleri yakından takip ediyoruz”
banner66

Haber: Eşref Aydemir 

Meslekte başarılı olmak için uzun bir süre emlak sektörünü takip etmek gerektiğini ifade eden Uzman Gayrimenkul Danışmanı Zühre Erdem Akar, Saygılı Gayrimenkul çatısı altında sektöre uzun yıllar hizmet etmeyi hedeflediğini ve mesleğini çok sevdiğini söyledi.

Akar, “Brokerimiz Taner Saygılı tarafından ofisimiz Saygılı Gayrimenkul 2016 yılında Millet Mahallesi’nde kuruldu. O günden bu yana mesleği geliştirecek ve mesleğe yeni adım atacaklara hep kapısını açık tuttu. Ben de gayrimenkul sektörüne 2020 yılında adım attım. 2022 yılında ise Nilüfer bölgesi emlak danışmanı olarak başladığım Saygılı Gayrimenkul’un çatısı altında mesleğimi sürdürüyorum. İyi bir emlak danışmanının önceliği işini sevmek. İyi bir emlak danışmanı öncelikle her işte olması gerektiği gibi işini severek yapmalı ve değer vermelidir. Sabırlı olmalıdır. Özellikle uzman olduğu bölgenin sahasında aktif olmalı, bölge esnafı ve meslektaşları ile devamlı iletişim halinde olmalıdır. Sektörün ve kendimizin gelişimi için eğitimler çok önemli. Bursa’da bu eğitimler çok oluyor onlara katılım sağlamak lazım. Öğrenilen her bilgi bir kazançtır. Emlak sektöründe emek vermeden kazanılmaz, bu yüzden öncelikle büyük emek verip sonrasında kazanç düşünülmelidir, mesleğimizin en değerli kısmı da bu bence” dedi.

Gayrimenkul sektörünün gün geçtikçe daha da geliştiğine ve değiştiğine vurgu yapan Uzman Gayrimenkul Danışmanı Zühre Erdem Akar, yenilikleri takipte olduklarını belirterek; “Saygılı Gayrimenkul ailesi olarak müşterilerimizin satışını talep ettiği mülk veya arazilerini profesyonel çekim (drone, 360 derece çekim, sanal tur) ile gerçekleştirerek satış sürecini hem hızlandırmakta hem de alıcı müşterilerimiz içinde seçimlerini kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Hem alıcı hem de satıcı tarafların mağduriyet yaşamaması adına da tüm satış süreçlerimiz avukatımız ile düzenlenmiş olan sözleşmelerle ilerler.”

“Kayapa yeni bir Balat”

Bursa’nın doğası, tarihi ve ekonomisiyle herkes tarafından tercih edildiğini dile getiren Akar, Bursa’nın gözde yerleşim bölgelerinin de Kayapa ve Balkan mahalleleri olduğunu söyledi. Zühre Erdem Akar, “Bursa emlak konusunda gerçekten çok zengin bir şehir. Doğasıyla, hatta yeşil Bursa olarak bilinen ve sevilen bir şehir. O yüzden yatırımcılarımız tarafından büyük ilgi görmekte. Bunlar bir yana sanayi bölgeleri ve fabrikalar açısından da iş olanağı yüksek bir şehir olduğu için nüfus artışı oldukça fazla, bu da tabii ki doğru orantıda emlak sektöründe de artış gösteriyor. Bursa büyük bir şehir o sebeple kişinin çalıştığı bölge, çocuklarının okuduğu okul gibi etkenlere göre değişiklik gösterebilir. Ancak şunu söyleyebilirim Bursa’nın yıldız bölgeleri şuan Kayapa ve Balkan. Sosyal donatılı yeni yapılar oldukça fazla ve hızlı gelişen bir bölgedir, şahsen ben Kayapa’ya yeni bir Balat diyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
açık
banner61
banner62
banner89