banner94

banner77

banner69

banner88

Gayrimenkulde hareketlenme başladı

Rich World Gayrimenkul A.Ş. YK Bşk Cengiz İloğlu: "Gayrimenkul bizim geleneksel yatırım aracımız."

EMLAK 13.08.2016, 12:16 13.08.2016, 12:17
Gayrimenkulde hareketlenme başladı
banner66

15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi sonrasında piyasalarda kısa süreli bir durgunluk yaşansa da, yeni haftayla birlikte reel piyasalarda hareketlenmeler başladı.



Vatandaşlar piyasaların normale dönmesiyle yine en güvenli yatırım aracı olarak gördükleri Gayrimenkule yatırım yaptı. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Rich World Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz İloğlu, Gayrimenkul sektörünün ülke ekonomisine paralel olarak büyüdüğünü söyleyerek, “Gayrimenkul, bizim geleneksel yatırım aracımız. Dolayısıyla ülke ekonomisinin büyümesini sürdürmesi, gayrimenkul sektörünü de pozitif etkiliyor” dedi.  

En güvenli liman, ‘Gayrimenkul’…

Gayrimenkulün oldukça dinamik bir sektör olduğunu dile getiren Cengiz İloğlu, genel ekonomiyle direkt bağlantılı bir sektör içerisinde yer aldıklarını belirterek, “15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi sonrasında biraz da halkımızın milliyetçi duygularının ön plana çıkmasıyla döviz yatırımı Türk milleti için cazibesini kaybetti diyebiliriz. Vatandaşlarımız kısa süreli durgunluğun ardından yine en güvenli liman olarak gördükleri gayrimenkul yatırımına devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Doğru zaman…

Bugünlerin gayrimenkul yatırımı için doğru zaman olduğunu söyleyen İloğlu, “Yatırımın zamanı hem bizim hem de müşterimiz için oldukça önem taşıyor. Dolayısıyla biz tüm müşterilerimize artık yatırım için doğru zaman diyoruz. Çünkü önümüzdeki dönemde piyasalarda daha da rahatlama olacak ve mevcut yatırımlar değer kazanacak” şeklinde konuştu.  

Daha da değer kazanacak…

Gayrimenkul sektörünün ülke ekonomisine paralel olarak büyüdüğünü de kaydeden Cengiz İloğlu, “Gayrimenkul, bizim geleneksel yatırım aracımız. Dolayısıyla ülke ekonomisinin büyümesini sürdürmesi, gayrimenkul sektörünü de pozitif etkiliyor. Önümüzde 26 çeyrektir büyümesini devam ettiren bir Türkiye ekonomisi var. Bu açıdan bakınca önümüzdeki dönemde de gayrimenkul piyasasının değer kazanacağını öngörüyoruz” diye konuştu.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner89