banner94

banner77

banner69

banner88

Gayrimenkul Yıldızları

Yazı dizimiz “Gayrimenkulün Yıldızları”nda alanında yetkin gayrimenkul danışmalarını konuk ederek başarı yolculuklarına mercek tutmayı sürdürüyoruz. Nisan sayımızın konukları Mustafa Akman (Key Partners Gayrimenkul/MAK Invest), Zehra Yıldırım (Resital İnci Gayrimenkul) oldu.

EMLAK 16.04.2024, 15:38 16.04.2024, 13:00
Gayrimenkul Yıldızları
banner66

Zehra Yıldırım / Resital İnci Gayrimenkul

“Sektörde köklü değişimleri hedefliyoruz”

Bankacılık ve sigortacılık mezunu olan Zehra Yıldırım, uzun yıllar mücevher sektöründe kazandığı satış ve yöneticilik deneyimini 4 yıldır gayrimenkul sektöründe devam ettirdiğini söyledi. Resital Türkiye’nin kurucu ofislerinden olan Resital İnci Gayrimenkul’ de 1 yıldır ofis müdürü olarak görev yaptığını belirten Zehra Yıldırım, “Resital Akademi’nin de eğitmenlerinden biriyim. Aynı zamanda kişisel gelişim ve koçluk alanlarında aldığım eğitimlerimi gayrimenkul sektöründe uygulama fırsatını rahat bir şekilde buluyorum” dedi. Zehra Yıldırım, Bursa’da gayrimenkul sektörünün öncü isimleri Emre Koçak, Rahmancan Sultansu, Murat Vatansever ve Sibel Taner Hacıoğlu’nun kurucusu olduğu, Zafer Polat Koyuncu’nun genel müdürlüğünde Resital Gayrimenkul’un broker liderleri, yetkin yönetim kadrosu ve vizyoner girişimcilerle birlikte global gayrimenkul sektöründe köklü değişimler yapmayı hedeflediklerini ifade etti.

Mustafa Akman / Key Partners Gayrimenkul-MAK Invest

“Yurtdışı yatırımı kazandırır”

KKTC Doğu Akdeniz Üniversitesi İngilizce Ekonomi mezunu olan Mustafa Akman, MAK Yatırım Danışmanlık şirketinin 1980’lerden itibaren inşaat ve emlak işleri yapan butik bir aile şirketi olduğunu söyledi. Key Partners Türkiye Gayrimenkul çatısı altında 2022 yılından itibaren bulunduklarını aktaran Mustafa Akman, yurt dışı ağırlıklı olarak faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade etti. Yurtdışında portföyleriyle çalışmalara devam ettiklerini ekleyen Mustafa Akman, “Kıbrıs , Dubai , İngiltere ve Yunanistan ülkelerinde emlak alım satımları yapıyoruz ve müşterilerimize acenteliğini yaptığımız büyük köklü inşaat şirketleri ile çalışmaları için o ülkelerde yatırım danışmanlığı yapıyoruz . 13 yılı aşkın Kıbrıs tecrübemize 2016’da Dubai’yi 2024 yılı başında da İngiltere ve Yunanistan’ı bünyemize katarak yatırımcılarımıza geniş bir portföy sunuyoruz” şeklinde görüşlerini belirtti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
kapalı
banner61
banner62
banner89