banner94

banner77

banner69

banner88

Emlak Katılım’ın Bursa’daki ikinci şubesi

Yaklaşık bir asırlık köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, şube yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’nin en büyük dördüncü kenti Bursa’da ikinci şubesini Yıldırım İlçesi’nde hizmete açan Emlak Katılım, yenilikçi ürünlerini müşterilerine ulaştırmak üzere hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

EMLAK 24.10.2020, 12:53
Emlak Katılım’ın Bursa’daki ikinci şubesi
banner66

Ülkenin en önemli ekonomi merkezlerinden Bursa’da ikinci şubesini hizmete sunan Emlak Katılım, Türkiye genelinde 30 şubeye ulaşmış oldu. Şube yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini ve yılsonuna kadar 50 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini belirten Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Fiziki olarak bizim için elzem olan her noktada şubelerimizle yer almayı hedefliyoruz. Türkiye’nin dördüncü büyük kenti ve ekonominin önemli kentlerinden biri olan Bursa, sanayi ve teknoloji gücünü, sahip olduğu doğal güzelliklerle birleştirmiştir. Bu bağlamda Bursa’da hizmete sunduğumuz ikinci şubemizin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Emlak Katılım; Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Laleli, Sultanbeyli, Bağcılar, Pendik, Altunizade, Beykent, Güneşli, İmes, Merter, Gebze, Ankara, Ankara (Ostim), Bursa, Bursa (Yıldırım), İzmir, İzmit, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Samsun, Kayseri, Rize, Adana, Konya ve Konya Büsan şubeleriyle hizmet vermeye devam ediyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89