banner94

banner77

banner69

banner88

Çalımlıoğlu “Bayim Olur Musun Fuarı“nda

Çalımlıoğlu Gayrimenkul A. Ş. “Bayim Olur Musun Fuarı"nda yatırımcılarla buluştu.

EMLAK 16.11.2015, 17:46 16.11.2015, 17:46
Çalımlıoğlu “Bayim Olur Musun Fuarı“nda
banner66
Franchise ve markalı bayilik veren firmaları, girişimcileri ve yatırımcıları İstanbul’da buluşturan ve CNR Fuar Merkezi’nde Medya Fors Fuarcılık tarafından organize edilen fuar çok sayıda katılımcıyı ağırladı. Tüm sektörleri franchise çatısı altında toplayan fuar, ABD, Avrupra Birliği ve Türki Cumhuriyetlerden gelen yatırımcıları Türk markalarıyla buluşturdu.





Bursa’nın gayrimenkul sektöründe tanınmış markası Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. de 7. Hall’de ziyaretçilerini karşıladı. Tecrübeli ve güvenilir kadrosuna daha da güç katmak, birlikte daha da büyümek için değerli girişimcileri franchisee olmaya davet eden Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Franchising Yöneticisi Serdal Özgan firmanın gördüğü yoğun ilgi ve talepten son derece memnun kaldıklarını dile getirdi.



Geri dönüşler alıyoruz…

Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Kurumsal İletişim Yöneticisi Eda Çalışan da güzel bir fuarı geride bıraktıklarını açıkladı. Çalışan şunları söyledi: “Bu tür büyük organizasyonlar aracılığı ile hem yatırımcı hem de girişimcilerle buluşma fırsatı sağlıyoruz. Fuarda sadece franchise sistemimizi anlatmakla kalmadık. 2  kampanyamızın ve markamıza ait 20.000 dönüm arazinin de lansmanını gerçekleştirdik. Yatırımcı zaten arazinin en kazandıran yatırım enstrümanı olduğunu biliyor. Biz onlara yatırımlarını en iyi şekilde hangi bölgelerde değerlendirebileceklerini, bölgelerde yapılacak olan projeleri anlatıyoruz. Fuarda kurduğumuz bağlantıların şimdiden, çok hızlı bir şekilde satışa döndüğünü görmek bizi ayrıca mutlu ediyor. 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında yine CNR’da olacağız. EMLAK 2015 Fuarında da ziyaretçilerimizi standımıza bekliyoruz."

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
hafif yağmur
banner61
banner62
banner92
banner89