banner94

banner77

banner69

banner88

BEMO’dan ‘Dijital Pazarlama’ eğitimi

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO), sektör temsilcilerine yönelik olarak düzenlediği eğitimlerine devam ediyor.

EMLAK 05.10.2022, 13:43 01.11.2022, 00:15
BEMO’dan ‘Dijital Pazarlama’ eğitimi
banner66

Konak Kültürevi’nde gerçekleştirilen ve gayrimenkul danışmanlarının katıldığı eğitimde “Emlak Sektöründe Dijital Pazarlama” konusu ele alındı. Eğitimi Koç ve Mentor Murat Yılmaz verdi.

BEMO Başkanı Erdal Çelebi, mayıs ayına kadar sürdürecekleri eğitim programlarına aksatmadan devam ettiklerini, bu eğitimlerle gerek sektörü gerekse de sektör temsilcilerini daha ileri taşımayı hedeflediklerini söyledi.  

Bir kişinin bile eğitime gelip, kazanım sağlamasını önemsediklerini ifade eden Başkan Çelebi, özellikle pandemiyle birlikte dijital platformların öneminin arttığını, o dönemde de online olarak dijital pazarlamaya yönelik eğitimler verdiklerini kaydetti.

Koç ve Mentor Murat Yılmaz ise günümüzde teknolojinin hızla geliştiğini, her sektör gibi emlak sektörünün de buna ayak uydurması ve bu gelişmelerden yararlanması gerektiğinin altını çizerek, Bursalı emlak temsilcileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Yılmaz etkinlikte dijital platformları tanıtarak, bu platformların nasıl en etkin şekilde kullanılacağına dair sunum yaptı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
12°
kapalı
banner61
banner62
banner89