banner94

banner77

banner69

banner88

Aralık Sayımız Çıktı...

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün güçlü sesi Konut ve Yapı gazetesi, Aralık sayısında da iddialı dosyaları ve dopdolu içeriğiyle sizlerle…

EMLAK 19.12.2023, 16:47 19.12.2023, 16:52
Aralık Sayımız Çıktı...
banner66

Nitelikli projeleriyle sektörün öncü kuruluşlarından olan Ömer Kumova İnşaat’ın yönetim kurulu başkanı Ömer Kumova, çalışmalarını ve hedeflerini gazetemize anlattı.

İlgiyle takip edilen “Bölge Analizi” dosyamızda, yıldızı parlayan Akçalar Mahallesi’ni her yönüyle ele alarak inceledik.

Yatırımcıların gözdesi KKTC’nin Başbakan Yardımcısı Fikri Atakoğlu katılımları ile Bursa’da gerçekleşen KKTC Gayrimenkul Zirvesi’nin detayları Aralık sayımızda.

Mesleki odalar ve sivil toplum kuruluşlarının konuk olduğu ‘Sektörün Kilit Taşları’ Bölümümüzün bu ayki konukları Boya ve Dekorasyoncular Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Daysalı ve yönetim kurulu üyeleri oldu.

İnşaat sektörünün güçlü temsilcisi İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu ile Bursa ziyaretinde inşaat sektörünün gündemini konuştuğumuz röportajımız Aralık sayımızda sizlerle olacak.

Başta deprem olmak üzere doğal afetlere karşı mücadelede önemli yer tutan sektörel konuları işlediğimiz “Güvenli Yapılar-Güvenli Şehirler” yazı dizimizde ise bu ay “Ahşap Yapılar” konusunu ele aldık.

Bursa’dan Türkiye’ye açılan yapı market zinciri Afeks Yapı Market’in Genel Müdürü Hakan Şeker, firmalarının çalışma ve projelerini gazetemize anlattı.

“Güçlü Zeminler” özel bölümümüz Aralık Ayı’nda da sizlerle olacak.

Ayrıca; Bursa’daki seçkin projeleri tanıttığımız “Proje Vitrini”, gayrimenkul danışmanlığında öne çıkan firmaların yer aldığı “Gayrimenkul Yıldızları” ve ilgi çeken dekorasyon önerileriyle “Banyo ve Mutfak Dünyası” gibi dosyalarla da sektörün nabzını tutan Konut ve Yapı Gazetesi, sektöre dair en taze haberler ve her biri alanında uzman köşe yazarıyla Aralık’ta da sizlerle olacak…

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
açık
banner61
banner62
banner89