banner94

banner77

banner69

banner88

TÜGEM Bursa Temsilciliği SMA hastası minik Göktuğ Aykan’a umut oluyor

Spinal Muskuler Atrofi (SMA) Tip 2 hastası 18 aylık Göktuğ Aykan’ın, yeniden sağlığına kavuşması için gerekli ilaçla ilgili Valilik izniyle başlatılan yardım kampanyasına destek olan TÜGEM Bursa Temsilciliği, Minik Göktuğ için Bursalı Emlak Müşavirleri’ni Tavla Turnuvası’nda buluşturdu.

DİĞER 23.01.2023, 13:34
TÜGEM Bursa Temsilciliği SMA hastası minik Göktuğ Aykan’a umut oluyor
banner66

Tüm katılım ücretlerinin ve ayrıca toplanan yardımların Minik Göktuğ’a yardım kampanyasına aktarıldığı TÜGEM BURSA Tavla Turnuvası, Özlüce Napoli Cafe’de gerçekleşti.

Emlak sektörüne değer katan yaklaşık 100 kişinin katıldığı Tavla Turnuvası’nda keyifli anlar yaşandı.

Baştan sona çok heyecanlı karşılaşmaların oynandığı TÜGEM BURSA Tavla Turnuvası’na katılan emlak müşavirleri müsabakaları kazanabilmek için bütün hünerlerini sergilediler.

Yaklaşık 5 saat süren turnuvanın sonunda İbrahim Tırpancı 1.olurken, 2.liği Hayrettin Kahraman, 3.lüğü ise Bektaş Arığ elde etti.

Madalya töreni sonrası konuşan TÜGEM Bursa İl Temsilcisi Göksel Birsen;

“Minik yavrumuz Göktuğ Aykan için yaklaşık 2 aydır destek olmaya çalışıyoruz. İlk etapta 500 adet Yardım Kumbarası yaptırıp çeşitli mekânlara ve işletmelere dağıttık. Bunun devamında, sektörümüzü bir araya getirecek organizasyonlar da planladık. Bunlardan ilkinde, sektörümüzün kıymetli temsilcileriyle Tavla Turnuvası’nda buluştuk. Böylesine ulvi bir amaç için buraya teşrif eden ve bu yolda destek olan tüm meslektaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Göktuğ hepimizin evladı. Zamanımız her geçen gün daralıyor, ama inanıyoruz ki Göktuğ’un iyileşmesi için gerekli olan 1.8 milyon doları en kısa sürede hep beraber toplayacağız.

TÜGEM BURSA olarak yakında düzenleyeceğimiz yeni sosyal sorumluluk projeleriyle de Göktuğ için umut aramaya devam edeceğiz.” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
açık
banner61
banner62
banner89