banner94

banner77

banner69

banner88

Tesis Yöneticileri Federasyonu kuruldu

Dünyada yaklaşık 1,2 trilyon dolar, Türkiye’de ise 12-15 milyar dolarlık bir hacme sahip olan profesyonel tesis yöneticileri sektörünün öncü dernekleri federasyon çatısı altında buluştu.

DİĞER 30.08.2021, 17:33 30.08.2021, 17:36
Tesis Yöneticileri Federasyonu kuruldu
banner66

Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği Başkanı Yahya Sağır’ın öncülüğünde kurulan Tesis Yöneticileri Federasyonu sektörün önemli derneklerini bünyesinde barındırıyor.

Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği Başkanı Yahya Sağır’ın geçici genel başkanlığında kurulan Tesis Yöneticileri Federasyonu’nun kurucu üyeleri arasında; Apartman Site Yöneticileri ve Sakinleri ve Tüketiciler Derneği / Tüketici Başvuru Merkezi Derneği Başkanı İbrahim Güllü (Başkan Vekili), Entegre Tesis Yönetim Derneği Başkanı Özcan Aksu (Başkan Yardımcısı), Eskişehir Profesyonel Apartman Site ve Toplu Yapı Yöneticileri Derneği Başkanı Ali Sekizler (Sayman), Afyonkarahisar Apartman ve Site Yöneticileri Derneği Başkanı Hüseyin Boyalıoğlu (sekreter) yer aldı.

Konuyla ilgili açıklamalar yapan Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği Başkanı ve Tesis Yöneticileri Federasyonu Geçici Genel Başkanı Yahya Sağır, bu girişimin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diledi.

Temuz ayında Bolu’da yaptıkları Profesyonel Tesis Yöneticileri Ve Tedarikçileri Çalıştayı ile sektörün yol haritası belirlediklerini belirten Sağır, sektörün gelişimi için birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını ifade etti.

Sağır şunları söyledi: “Entegre tesis, profesyonel tesis, bina, apartman, toplu konut, site, ofis ve ev-ofis, rezidans, iş merkezi, hastane, sağlık merkezi, alışveriş merkezi, üretim tesisi, sanayi siteleri, kooperatif ve karma tesisler gibi tesislerin ve gayrimenkullerin yöneticilerini, yönetim ve yönetim danışmanlığı tüzel kişilik işverenleri, tüzel kişilik işverenleri ve tesis yönetim sektörüne hizmet veren tedarikçi işverenleri buluşturan Türkiye’nin yerli dernekleri Tesis Yöneticileri Federasyonu’nda buluştu. Bu kadar istihdam yaratarak ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlayan sektörde her anlamdan standardizasyonun oluşması gerekiyor. Biz elimizden geldiğince çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Umarım bu sektör çok daha güzel yerlere gelecektir.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89