banner94

banner77

banner69

banner88

Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin 5. Temsilciliği Tavşanlı oldu

TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi’ne bağlı 5. temsilcilik olarak Tavşanlı Temsilciliği kuruldu. Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek, Tavşanlı’da kurumsal bir örgütlenmenin varlığını önemsediklerini belirtti.

DİĞER 28.12.2021, 17:39
Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin 5. Temsilciliği Tavşanlı oldu
banner66

TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin Gemlik, İnegöl, Bilecik ve Kütahya’nın ardından Tavşanlı’da da temsilciliği kuruldu. Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek, Tavşanlı’daki meslektaşlarının sayılarının artmasıyla beraber örgütlenme ihtiyacı duyarak temsilcilik olmak üzere taleplerini Şubeye aktardıklarını anlattı.

Kurumsallaşma adına atılan bu ilk adımı önemsediklerini ifade eden Şimşek, Tavşanlı’daki üyelerinin daha önceden Kütahya Temsilciliğine bağlı olarak faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi. Şimşek, “Oradaki üyelerimiz bağımsız iradelerini ortaya koymak istediler. Mevzuat ve ilkeler açısından yine Bursa Şubemize bağlı olacaklar ancak kendi eylemlerinde özgürleşecekler. Kurumlarla iş birliği yapmak, mesleki hakları savunmak, çalışma ortamlarını kollamak vs. açısından örgütlenme ihtiyacını doğru buluyoruz. Bu durum onlara büyük avantaj sağlayacak. Oluşan bu yeni temsiliyet onlara, kamu ve özel sektöre doğrudan ‘biz de varız’ deme hakkını verecek. Genç üyelerimizin ağırlıkta olduğu Tavşanlı Temsilciliğimizin kurulmasındaki sürecin çok kıymetli olduğunu düşünüyorum.

Tavşanlı Temsilciliğimizin ilk defa düzenlenen Seçimli Genel Kurulu sonrası oluşan Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Gizem Eröz, Halil İbrahim Köroğlu, Nezahat Kaçar, İsmail Çelikten ve Mehmet Şirin.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89