banner94

banner77

banner69

banner88

İnşaat yükseliyor merak artıyor

Bursa’nın şu anki en büyük projesi olan Osmangazi Meydanı inşaatı, tüm hızıyla yükselirken, insanların inşaata olan merak ve ilgisi de gün geçtikçe artıyor. Her gün binlerce kişi, şantiye izleme çerçevesinden meraklı gözlerle bakarak, inşaattaki çalışmaları yakından takip ediyor.

DİĞER 15.04.2021, 17:47
İnşaat yükseliyor merak artıyor
banner66

Osmangazi Belediyesi tarafından şehrin merkezinde 150 milyon lira bedel ödenerek kamulaştırılan 100’den fazla binanın yıkılmasıyla elde edilen 40 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Osmangazi Meydan Projesi, yükselmeye devam ediyor.

Meydanın altına inşa edilecek 2000 araçlık 4 katlı otopark için 24 metre derinliğe kadar temel kazıldı ve meydanın etrafına 632 fore kazık dikildi. Yaklaşık 1 yıl süren hafriyat çalışmalarının ardından beton dökme işlemlerinin de tamamlandığı meydan inşaatında, kaba inşaatın ise yüzde 30’u tamamlandı. 2 bin araçlık otoparkıyla şehir içi trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Osmangazi Meydanı, bünyesinde yer alacak olan sosyal ve kültürel tesisleri, millet kıraathanesi, aktivite alanları ile de Bursa’nın yeni marka değeri olacak.

Bursa’nın en büyük meydanı için çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, insanların şehrin merkezinde yükselen bu dev projeye olan ilgisi de her geçen gün artıyor. Meydan inşaatındaki son durumu merak eden vatandaşlar, Osmangazi Belediyesi’nin televizyon görseli şeklinde yaptığı ‘Şantiye İzleme’ penceresinden bakarak, şantiyedeki vinç ve iş makinelerinin

çalışmalarını takip ediyor. Her gün binlerce kişinin durup baktığı Osmangazi Meydanı projesi, henüz inşaat aşamasında izlenme rekorları kırıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
kapalı
banner61
banner62
banner92
banner89