banner94

banner77

banner69

banner88

Geleceğimin İnşaası’22 etkinliği 19 Mayıs’ta başlıyor

Uludağ Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan Uludağ Yapı Topluluğu’nun #geleceksimdi mottosu ile bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Geleceğimin İnşaası etkinliği, Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde 19 Mayıs’ta başlıyor.

DİĞER 17.05.2022, 17:26 25.05.2022, 15:57
Geleceğimin İnşaası’22 etkinliği 19 Mayıs’ta başlıyor
banner66

"Geleceğimi nasıl inşa ederim?" sorusuna cevap arayışı bulmak amacıyla düzenlenen etkinlik, 400 kişiye ulaşacak katılımcılarını çeşitli konularda düşünmeye ve sektöre farklı bakış açıları ile bakmaya özendiriyor.

Etkinlikte; İnşaat Mühendisliğinde Kariyer Planlama, Tarihi Yapı Sistemleri ve İnşaat Teknolojileri, Kamusal Tasarım ve Kent İmajı, Prefabrik Yapılar, Permakültür Ahşap Yapılar, Gelişen Köprü Teknolojileri, Geoteknik Anabilim Dalı Proje Uygulamaları, Yapı Sağlığı, İnşaat Sektöründe Metaverse, Teknolojik İzolatör Sistemleri gibi konulara yer verilecek.

Eğitimi ve eğlenceyi bir araya getiren Geleceğimin İnşaası etkinliği süresince katılımcılar; inşaat sektöründe etkin rol alan firmalar, alanında uzman inşaat mühendisleri ve mimarlar ile birebir görüşme imkânı buluyor, çeşitli seminerlere, workshoplara, yarışmalara katılabiliyor, kendilerine iş ve staj imkanı sağlayabiliyorlar. Bunların yanı sıra yemekler, sürpriz çekilişler ve körfezde tekne turu da etkinliğin bir parçası.

Geleceğimin İnşaası'22 etkinliği ile ilgili daha fazla bilgi ve detaylara uyap.uludag.edu.tr adresinden veya sosyal medya hesaplarından ulaşabilir.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
açık
banner61
banner62
banner89