banner94

banner77

banner69

banner88

Easy Life ile daha huzurlu ortamlar

Sektörde tecrübeli kadrosuyla hizmet kalitesinden ve başarıdan ödün vermeden, müşteri memnuniyeti sağlayan Easy Life Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş. konusunda uzman ekibiyle, müşterilerini her türlü risk ve tehlikeden korumak için birikimlerini özveriyle sunuyor.

DİĞER 20.02.2021, 17:50
Easy Life ile daha huzurlu ortamlar
banner66

Sektörde tecrübeli kadrosuyla hizmet kalitesinden ve başarıdan ödün vermeden, müşteri memnuniyeti sağlayan Easy Life Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş. konusunda uzman ekibiyle, müşterilerini her türlü risk, tehlikeden korumak için birikimlerini özveriyle sunuyor.

Easy Life Özel Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Sağır, Easy Life Özel Güvenlik olarak personel ve teknoloji odaklı, tamamlayıcı güvenlik hizmetleri konusunda gelişmeleri takip ederek güvenlik anlayışını sürekli değiştirdiğini ifade etti.

Sağır şunları söyledi: “Sunduğumuz hizmeti farklılaştırmak için teknolojiyi azami kullanmaya özen gösteriyor, reaksiyon ve bilgilendirme sürelerini dakikalara, hatta saniyelere indirmek için teknolojiye yatırım yapıyoruz. Merkez odaklı denetim ve eğitim ekibimiz sayesinde tespit ettiğimiz eğitim ihtiyaçlarını geliştiriyor; yangın ve sağlık gibi önemli konular için sektör profesyonellerini süreçlerimize dâhil ediyoruz. Partnerimizin başarısının ve huzurunun bizimkiyle orantılı olduğu düşüncesinden hareketle, onların tüm ihtiyaçlarını gelişmiş tecrübemizle karşılıyor ve daha güvenilir ortamlar sunuyoruz.”

Hizmetlerinde koşulsuz müşteri memnuniyetini korumayı amaçladıklarını belirten Sağır sözlerini şöyle noktaladı: “Hizmet verdiğimiz müşterilerimiz için onların bulunduğu, ziyaret ettikleri, yaşadıkları ve çalıştıkları yaşam alanlarını güvenli kılıyoruz. Kusursuz hizmeti ideal olarak alan disiplinli, eğitimli kadrolarımız, mesleki tecrübelerimiz ve teknolojik donanımlarımız ile müşterilerimize 24 saat kesintisiz hizmet sunmaktayız. Güvenlik personellerimiz, yasanın gerektiği eğitimlere ek olarak, sürekli görev başı alıştırma eğitimleriyle, görev yaptıkları lokasyonla bütünleşebilmektedirler. Projelerimizde en son güvenlik teknolojilerini kullanan uzman kadromuz ile verilen hizmet sayesinde hem kaynak israfını önlemekte hem de kaliteli güvenlik hizmeti sağlanmaktadır.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
kapalı
banner61
banner62
banner89