banner94

banner77

banner69

banner88

Bursa’nın batısı Kızılcıklı’yla parlıyor

TOKİ projesi ile kurulan ve şu anda 12 binden fazla nüfusa ev sahipliği yapan Bursa’nın yeni ve gözde yerleşim yerlerinden Kızılcıklı Mahallesi’nde inşaatlar yükselmeye devam ediyor. Sektör temsilcileri Kızılcıklı’nın Bursa’nın batısına daha da değer kattığını ifade ettiller.

DİĞER 19.07.2023, 12:22
Bursa’nın batısı Kızılcıklı’yla parlıyor
banner66

Bursa Şehir Hastanesi, TOGG ve TEKNOSAB’a yakınlığıyla dikkatleri çeken Kızılcıklı Mahallesi, konut tercihlerinde ilk sıralarda yer almaya başladı. Kızılcıklı Mahallesi’nin gelişimini ve bölgedeki konut projelerini “Bölge Analiz” dosyamızda inceledik.

Haber: Eşref Aydemir

Sertaç Karaalp

Alpiş İnşaat YK Başkanı

Kızılcıklı Mahallesi, hem Nilüfer’in hem de şehrin yeni cazibe merkezlerinden biri. Avantajlı konumu, gelişime açık bir alanda olması ve yeni yatırımlarla kısa zamanda Bursa’nın en gözde bölgesi olacak.

Kızılcıklı Mahallesi, kentin gelişimini sürdüren Kayapa ve Balkan gibi bölgelerine de komşu olma özelliği taşıyor. Teknosab, Hasanağa ve Kayapa Organize Sanayi Bölgeleri’ne, İstanbul-İzmir Otobanı’nın bağlantı noktasına ve Bursa Uludağ Üniversitesi’ne yakınlığıyla fark yaratan bölge; yeşil alanın bolluğu, şehrin trafik ve stresinden uzak olması özellikle ile gelecek yıllarda şehrin en önemli bulvarı olacak. Naim Süleymanoğlu Bulvarı’na sahip olmasıyla da yatırım yapmak isteyenlerin yeni adresi oluyor. Bölgede 3 proje planladık. Birinci projemiz olan Nilüfer House 1’in temeli Ocak 2022’de atılmıştı ve Haziran 2023 itibarıyla sonlandı. 8972 m2 alan üzerinde 3 blok ve 162 daireden oluşan projemizde çok seçenekli dubleks daireler mevcut. Ayrıca açık ve kapalı olmak üzere 2 tane çocuk oyun parkı ve 2 adet elektrikli araç şarj istasyonu var. Temeli 2022 Ekim ayında atılan Nilüfer House 2 projemizin inşası da tüm hızıyla sürüyor. Nilüfer House 2 projemiz, 6.752m²’lik alan üzerinde konumlanmış farklı büyüklükteki 144 daireden ve 14 adet ticari alandan oluşuyor. Bölgedeki üçüncü projemiz olan Alpiş Laden House ise yakın zamanda başlayacak. Vatandaşlarımızın ilgisi yoğun. Bizler de ev almak ve yatırım yapmak isteyenler için Bursa inşaat sektöründe daha önce görülmemiş bir kampanya başlattık. Vatandaşlarımız, yüzde 40’dan başlayan peşinatlar ile her bütçeye uygun ödeme ile taksit seçeneklerimizin yer aldığı kampanyamız vesilesiyle yüzde 0,89’dan başlayan vade farkı ve 60 ay şirket içi taksit fırsatıyla kolayca ev sahibi olabiliyor.

Nait Güler

NGSEM İnşaat A.Ş Başkan Vekili

Her şehir kendi batısına doğru gelişiyor. Kızılcıklı bölgesi de Bursa’nın batı tarafında bulunduğundan şu an burası gelişmekte olan gözde bölgelerimizden biri. Gerek Bursa’nın yeni bulvarı olarak adlandırılan Naim Süleymanoğlu’na olan yakınlığı, gerekse İzmir Yolu ve otobana olan yakınlığından dolayı ulaşım gayet kolaylaştı. Bahsettiğim ulaşım kolaylığı cezbeden özelliklerinden bir tanesi. Bursa Şehir Hastanesi sağlıkçıları, TOGG, Teknosab ve Gemlik Serbest Bölge’de çalışanlar ve aileleri bu bölgeyi tercih ediyorlar. Bence en önemli ve büyük faktörlerinden birisi de zeminin taşlık ve sağlam olması. Kızılcıklı’yı tercih eden vatandaşlar için güzel olan bir diğer madde de emsalin düşük olması, kişi başına düşen sosyal alan ve yeşil alanın fazla olması. Bu özellikler çocuklu ailelerin bu bölgeyi tercih etmelerinde önemli rol oynuyor. Firmamız tarafından Kızılcıklı’da yapımı tamamlanmış 3 blok ve 66 daireden oluşan Batı Vadi Evleri projemiz var. İkinci olarak yapımı devam eden 2 Blok 45 adet daireden oluşan ve önünde 5 adet villadan oluşan Westion projemiz bulunuyor. Yaşamak için çok güzel bir bölge, herkese tavsiye ediyoruz.

Nesim Yonat

Neyon İnşaat YK Başkanı

Bursa’nın gelişmekte olan bölgelerinden Kızılcıklı Mahallesi’nde yoğun bir imalat süreci devam ediyor. Gerek yatırım olarak, gerekse son kullanıcıya ulaşmak için doğru yatırımın adresi olarak öne çıkıyor. Kızılcıklı Mahallesi geleceği parlak Bursa’nın gelişime açık bölgeleri arasında. Kızılcıklı Mahallesi’nin yatırımcılar için çok avantajlı olduğunu ifade edebiliriz. İnşa edilen konut veya iş yerleri hızlı alınıp satılabiliyor. Geniş bir müşteri pörtföyüne hitap eden bir bölge. Kızılcıklı, yapılan projelerle Bursa’nın modern, yaşanabilir, en güzel bölgeleri arasındaki yerini alacak. Bölgede yapılan projelerin en büyük özelliği site niteliğini taşıması ve vatandaşlara sosyal alanlar, otopark, yeşil alanlar, havuz ve spor salonu gibi ayrıcaklıkları sunması. Bu özellikler hem mahalleye hem de burada yapılan projelere değer katıyor. Biz de burada proje yapıyoruz. Kızılcıklı’da devam eden Neyon Trend projemiz 42 adet 3+1, 6 adet 6+1 dublex daireden oluşmakta. Projemiz, her daire için 1 araçlık otopark ve 6 araçlık misafir otopark imkanı sunuyor. Bunun yanı sıra havuz, sosyal tesis, kapıcı dairesi, çocuk oyun parkı, basketbol sahası, özel güvenlik, güvenlik kameraları gibi ailelerin hem kendilerini güvende hissedeceği hem de rahat etmesini sağlayacak bir çok özelliği barındırıyor. Bunun dışında kaliteli malzeme ve titiz işçiliğimizle bölgenin en gözde projesine imza atıyoruz. Kızılcıklı Mahallesi, Bursa’nın en hareketli, gözde bölgelerinden biri olmakla birlikte her bütçeye de uygun konut bulunması mümkün.

Ülkü Celep

Kızılcıklı Mahalle Muhtarı

Kızılcıklı, 2006 yılında Hasanağa TOKİ’nin yapılmasıyla kurulmuştur. Mahallemizin okulunu ve camisini de TOKİ yapmıştır. 3 yıl sadece TOKİ’den ibaret olan mahallemize yeni siteler yapılmasıyla, esnaf ve kurumsal firmalar için de cazip hale gelmiştir. Hasanağa köyünden gelen dere, ormanın da olmasından ötürü doğal güzellikleri de var. Ülkenin her yerinden insanımız vardır. Uludağ Üniversitesi’ne yakınız, bu nedenle öğrenciller tarafından da tercih ediliyor. Bunun yanında memurlar için de cazip bir yer. Hasanağa OSB ve Kayapa OSB’ye olan konumumuzdan dolayı işçilerin tercih ettiği yerlerden biri. Talep fazla olunca, inşaat ve yapılaşma hızlandı. Mahallemizin nüfusu hızla arttı ve bu yıl nüfus 13 bin civarına ulaştı. Hem doğa ile içiçe yaşıyoruz hem de sakin, huzurlu ve modern bir mahallemiz var. Siteler geniş alana, havuzlu ve yeşil alanı bol olacak şekilde yapılıyor. Milli eğitimden onayını aldığımız anaokulu ve ilkokul projelerimiz var. Bursa Büyüşehir Belediyesi’nden onayını aldığımız 41 dönüm üzerine büyük park projemiz var. Nilüfer Belediyesi’nden onayını aldığımız iki küçük çocuk parkı projelerimiz var. Birbirine bağlı, mahalle kültürünü yaşatan, yardımlaşma ve dayanışma duygusu hala var.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
kapalı
banner61
banner62
banner89