banner94

banner77

banner69

banner88

Barbaros Onulay Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu’nda

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini seçti. Yavuz Işık yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilirken Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros Onulay da Yönetim Kurulu’nda yer aldı.

DİĞER 29.07.2021, 11:14
Barbaros Onulay Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu’nda
banner66

Genel Kurulda konuşan Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, Türkiye Hazır Beton Birliğinin hazır beton sektörüne yön vermesinin yanı sıra ülkemizi ulusal ve uluslararası bütün platformlarda başarıyla temsil eden çok önemli sektörel bir kuruluş olduğunu ifade ederek “Ülkemizin en köklü sektörel kuruluşlarından biri olan Birliğimiz, 33 yıldır sektörün gelişimi için var gücüyle çalışıyor” dedi.

Genel Kurulda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri seçildi. Genel Kurul sonrasında yapılan Yönetim Kurulu toplantısında yapılan görev dağılımında Yavuz Işık yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına, Halit İnci Başkan Vekilliğine, Cemalettin Danış Muhasip Üyeliğe seçildi. Denetim Kurulunun da yapmış olduğu görev dağılımında Ali Ergölen Denetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alacak olan Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros Onulay da önemli bir görev üstlenmiş oldu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89