banner94

banner77

banner69

banner88

Zamanının ötesinde zarif bir tasarım

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, banyo koleksiyonunu zamanın ötesinde zariflikteki Citterio serisi ile taçlandırıyor.

DEKORASYON 08.04.2020, 17:04 11.04.2020, 03:30
Zamanının ötesinde zarif bir tasarım
banner66

Sade detayları akıcı şekillerle bir araya getiren kusursuz ve orijinal tasarımıyla üst düzey bir banyo serisi olan Citterio, mimar ve tasarımcı Antonio Citterio’nun imzasını taşıyor. Doğal formu, pürüzsüz görünümü ve benzersiz detaylarıyla Geberit Citterio, banyoları özgün bir kişilikle yeniliyor.

Ünlü mimar ve tasarımcı Antonio Citterio tarafından tasarlanan Geberit Citterio, sade detayları akıcı şekillerle bir araya getiren kusursuz ve orijinal tasarımıyla üst düzey bir seri olarak banyoları

yeniliyor. Zamanının ötesindeki zarafetini doğallıkla birleştiren Citterio; organik forma sahip lavaboları ve şık mobilyaları ile kullanıcısına konforlu bir banyo keyfi sunuyor. Heyecan verici, zarif ve fonksiyonel Yaşam alanlarına anlam ve derinlik kazandıran Geberit Citterio serisi banyolara ferah bir soluk getiriyor. Organik forma sahip lavaboları, neme dayanıklı ahşap mobilyaları ve camın heyecan verici görünümü ile ön plana çıkan seri, banyolarda minimal ve cesur bir dekorasyona imza atıyor. 

Geberit Citterio serisinde yer alan KeraTect özel sırlama teknolojisiyle pürüzsüz bir görünüme ve hijyenik bir yapıya sahip olan lavabolar, Rimfree® özelliğiyle kir birikmesinin önüne geçen akıllı

klozetler Geberit AquaClean ile de mükemmel uyum sağlıyor. Kendi kendine kapanan çekmece mekanizması, mobilyalardaki cam yüzeyi ile özel ve parlak bir çizgisi olan Geberit Citterio, banyonuzda tasarım özgürlüğünün ismi oluyor. 

EŞSİZ ESTEKİK GÖRÜNÜM VE DÜZEN HİSSİ

Kullanıcının talepleri doğrultusunda organize edilebilen Geberit Citterio banyo mobilyaları; sayısız akıllı saklama alanı ve eşsiz estetik görünümü ile bir düzen hissi yaratıyor. Farklı kombinasyon

seçenekleriyle kullanıcılarının kişiliklerini banyolara yansıtmasını sağlayan Citterio, sadeliğinin getirdiği zarafetle düzen severlerin de beğenisini kazanıyor. Citterio serisi mobilyalarında bej meşe

ve gri kahve meşe ahşap yüzey seçenekleri bulunuyor. Birbirinden iddialı gri kahve veya siyah cam kapak seçeneğiyle de Geberit Citterio banyolarda olağanüstü bir atmosfer yaratıyor.

Geberit Hakkında: Temelleri 1874 yılında Albert Gebert tarafından atılan Geberit, 1905 yılında ahşap dış kaplamalı ve kurşun armatürlü ilk rezervuarı çalışır hale getirerek ve 1912 yılında patentini alarak tüm dünyada faaliyet gösteren Geberit Grup, Avrupa’da sıhhi tesisat sektörünün lideri konumundadır. Sıhhi tesisat ve vitfifiye alanlarında, özellikle merkez Avrupa’da hemen hemen tüm ülkelerde sektör lideri olarak varlığını devam ettiren Geberit 6 tanesi denizaşırı ülkelerde olmak üzere 29 üretim tesisine sahiptir. Genel merkezi İsviçre’de, Rapperswil-Jona’da bulunan şirket, 50 ülkede, 12,000 çalışanı ile faaliyet göstermektedir. Geberit, 2019 yılında 3,1 milyar CHF net satış açıklamıştır. SIX Swiss Exchange’de listelenmiş olan Geberit hisseleri 2012’den beri de SMI'da (Swiss Market Index) yer almaktadır.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89