banner94

banner77

banner69

banner88

Klinik tasarımına modern bir vurgu

Klinik tasarımı, hastaların kendini rahat ve güvende hissedebileceği bir yapıda olmalıdır. Orada bulunan çalışanlara ise geniş ve ferah çalışma alanları sunulmalı, işlevsellik maksimuma çıkartılmalıdır.

DEKORASYON 21.09.2022, 13:30
Klinik tasarımına modern bir vurgu
banner66

Söz konusu kliniğin içinde bulunduğu sektörün ayırt edici özelliklerinin belirlenmesi, fonksiyonel alanların iyi analiz edilmesi, yerleşimin akıcılığı, müşteri ve çalışanların konforlu hissetmelerini sağlayacak bir atmosfer oluşturulması kusursuz bir mekân tasarımının en önemli adımlarıdır. Bu incelikli ve ayrıntılı tasarım da ancak bu konuda uzmanlaşan profesyonel iç mimarlar tarafından gerçekleştirilebilir.

Arifağa Diş Kliniklerinin yeni şubesini tasarlarken kullanıcıya uygun çarpıcı bir etki yakalamaya çalıştık. 230 metrekarelik bir alanda kurulan kliniğin alt katını giriş, bekleme alanı, klinikler karşılarken, üst katı ise personel alanları olarak tasarlandı.

Bu klinik binasının giriş bölümünde görkemli bir sadelikle akıcı ve ferah bir tasarım ortaya çıkarıldı. Modern iç mimari dokunuşların ön plana çıktığı tasarımda çağdaş mobilyalar, zeminden tavana yayılan ahşap dokuların doğallığı bir arada kullanıldı. Birbirine zıt mermer desenler ile zeminde kontrast sağlandı. Bekleme alanı duvarında kullanılan beton taş, yapay çiçekler, ahşap ile bütünleştirildi. Ahşap üzerine tasarım logo eklenerek mekan ön plana çıkarıldı. Her klinikte ayrı renkler kullanmamız estetik ve eğlenceli bir ortam yarattı. Tavanda kullanılan siyah renk ile bütün ışığın mekân içerisine dağılması sağlandı. 1 adet renkli çocuk kliniği, 4 adet klinik ve 1 adet özel klinik olarak mekân tasarlandı. Kullanıcı istek ve ihtiyaçları göz önüne alınarak işlevsel, modern, konforlu bir mekân uygulanmış oldu. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
12°
hafif yağmur
banner61
banner62
banner89