banner94

banner77

banner69

banner88

Keyifli bir yaşam alanı

Bursa’nın en sakin ve doğayla iç içe bölgelerinden birinde bulunan Villa Çamlıca'daki konut projemizdeki tasarım ilkemiz kullanıcı konfor ve isteklerini ön plana çıkarırken günümüz modernliğini yansıtmaktı.

DEKORASYON 13.06.2022, 17:56
Keyifli bir yaşam alanı
banner66

530 metrekare kapalı, 205 metrekare açık alana sahip olan projemizde zemin kat girişten itibaren akıcı bir mimari kurgu ile planlanmış, salon ve mutfak yerleşimini bahçe ve havuz alanı takip ederek her mevsim tüm katın kullanımı rahatlıkla sağlanmıştır. Birinci katta 2 yatak odası ve teras bulunurken bodrum kat tüm evin sağlık, keyif ve sanat alanı olarak kurgulanmıştır. İçinde kendi banyosu ve soyunma odası bulunan bir yatak odası, hamam ve saunadan oluşan spa bölümü ve keyifle geçirilecek zamanlar için kurgulanan içinde kütüphanesi ve barı bulunan sinema salonu ile tüm aile bireylerine konforu yaşatmak hedeflenmiştir.

1014 Mimarlık olarak yaptığımız tüm projelerde olduğu gibi bu projede de tasarlanan mekânların fonksiyonel, sürdürülebilir ve konfor açısından kullanışlı olmasına özen göstererek, kullanıcılara keyifli bir yaşam alanı sunmayı amaçladık.

Proje Adı: Ö.Ü.K Evi

Tasarım ve uygulama: 1014 Mimarlık İç Mimarlık

Tasarım Ekibi: Y.Mimar: Burçe Tokuş Muhtar

İç Mimar: A. Tuna Muhtar

Mimar: Esra Çolpan

İç Mimar: Gülin Çevik

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner89