banner94

banner77

banner69

banner88

İnegöl'de “Mobilya Tasarım Zirvesi“

İMOS tarafından ilki geçen yıl yapılan “I’m Design” organizasyonunun ikincisi 22-26 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.

DEKORASYON 14.03.2016, 11:14 14.03.2016, 11:14
İnegöl'de “Mobilya Tasarım Zirvesi“
banner66

·       İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) tarafından ilki geçen yıl yapılan “I’m Design” organizasyonunun ikincisi22-26 Mart 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek. “Tasarım Her Dili Konuşur” ana temasıyla düzenlenecek I’mDesign’a katılmak için dünyaca ünlü tasarımcılar Türkiye’ye gelecek.



160 ülkeye yaptığı yaklaşık 350 milyon dolarlık ihracatla mobilya sektörüne damgasını vuran İnegöl, düzenlediği organizasyonlarla da sektörün gelişimine katkıda bulunuyor. İnegöl mobilya ihracatını 1 milyar dolara çıkarmayı hedefleyen İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS), sektörel etkinliklere bir yenisini daha ekliyor. Mobilyada tasarım konusuna dikkat çekmek üzere planlanan I’mDesign’ın ikincisi Mart ayında gerçekleştirilecek. 

Starwood’unana sponsorluğundaki I’mDesign’da workshoplar ile söyleşiler yapılacak.22-25 Mart tarihleri arasında 4 gün boyunca Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nin koordine ettiği ve mobilya ve tasarım üzerine çalışmaların gerçekleştirileceği workshop bölümüne, ODTÜ, İTÜ, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Mimar Sinan Üniversitesi gibi üniversitelerin Endüstriyel Tasarım bölümü öğrencileri iştirak edecekler.



“I’m Design” organizasyonunun mobilya sektörü temsilcilerinin de katılımıyla gerçekleştirilecek söyleşiler bölümüne ise, dünyaca ünlü tasarımcılar EelkoMoorer, Albert Chapel ile İnegöllü mobilya tasarımcısı Fahrettin Özlen konuk konuşmacı olarak katılacak.



Ayrıca Prof Dr. Alpay Er’in moderatörlüğünde yapılacak panelde ise Eczacıbaşı Tasarım Direktörü Erdem Akan “Tasarım ve Pazarlama”, tasarımcı Seyhan Özdemir de “Tasarım ile Uluslararasılaşma” konulu sunumlarını gerçekleştirecekler.



Geçtiğimiz yıl dünyaca ünlü mobilya tasarımcısı Karim Rashid’in iştirakiyle ilki düzenlenen “I’m Design” organizasyonunun bu yıl 22-26 Mart 2016 tarihlerinde İnegöl’de gerçekleştirilecek ikincisi,gala yemeği, sertifika töreni ve AlbetChapel Defilesi ile son bulacak.



İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Çok başarılı ve verimli bir şekilde tamamladığımız geçen yılki organizasyondan sonra bu sene de “I’m Design” programımızın ikincisine hazırlanıyoruz. Türk mobilya sektöründe trendleri belirleyen konumda olan İnegöl, artık ülkemizde tasarımın merkezi olma yolunda da hızla ilerlemektedir” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89