banner94

banner77

banner69

banner88

Doğtaş Kelebek Mobilya % 41 büyüdü

Doğtaş Kelebek Mobilya ilk çeyrekteki büyümesini yüzde 41 artırdı.

DEKORASYON 12.04.2017, 16:55 13.04.2017, 11:39
 Doğtaş Kelebek Mobilya % 41 büyüdü
banner66

Doğtaş Kelebek Mobilya, 2017 yılının ilk çeyreğinde sektör ortalamasının çok üzerinde bir büyüme gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıla göre ilk üç ayda yüzde 41 büyümeye imza atan şirket, 2017 yıl sonu büyüme hedefinde de benzer bir başarıyı yakalamayı hedefliyor.

Doğtaş Kelebek Mobilya CEO’su Ersin Serbes ilk üç ayda yakalanan başarıyla ilgili olarak şunları söyledi: “Geçtiğimiz yıl, sektörel deneyimi çok uzun yıllara dayanan güçlü bir ekiple yeniden yapılandık. Yılların verdiği birikim ve uzmanlığımızı ustalıkla yansıttığımız tasarımlarımızı müşterilerimize uygun koşullarda sunmanın gayretindeyiz. Tasarım ve trendler konusunda öncülük etmek, müşterilerimizle bir araya geldiğimiz tüm temas noktalarımızda onlara iyi bir deneyim sunmak bizim için her zaman çok önemli. Yenilenen ürün portföyümüz, hem Doğtaş hem Kelebek Mobilya’da yenilemeye başladığımız mağaza konseptlerimiz, satış sonrasında da fark yaratan uygulamalarımızla önümüzdeki günlerde mobilya perakendeciliğinde adımızdan söz ettirmeye devam edeceğiz. Geçen ay Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından layık görüldüğümüz “Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü” de ne kadar doğru yolda ilerlediğimizi gösteriyor.”

41 KERE MAŞALLAH

2017’de Doğtaş Kelebek olarak güçlü bir büyüme hikâyesi yaratacaklarına değinen Serbes, sözlerini şöyle tamamladı: “İlk üç ayda % 41’lik bir büyüme gerçekleştirdik. Bu büyüme oranı sektör ortalamasının çok çok üzerinde. “41 kere maşallah” diyoruz. Global pazardaki konumumuz her yıl güçleniyor. İhracata yönelik çalışmalarımıza da hız kesmeden devam ediyoruz. Düzce'de bulunan fabrikamıza yaptığımız yatırım bitmek üzere, bu sayede üretim kapasitesini artırıyoruz. Yatırımlarımız da devam edecek. Bu yılsonunda ilk üç ayda yakaladığımız büyüme oranlarıyla paralel büyüme gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89