banner94

banner77

banner69

banner88

Creavit, UNICERA 2021'de göz doldurdu

Yaratıcı ve estetik çözümleriyle banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlayan Creavit, en yeni tasarımlarını ve modellerini sergilediği UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı.

DEKORASYON 12.11.2021, 18:22
Creavit, UNICERA 2021'de göz doldurdu
banner66

Unicera Fuarı’ndaki 800 metrekarelik fuar alanında sergilediği banyoya dair yüzlerce ürünüyle değişen tüketici ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefleyen Creavit, yenilikçi ürünleriyle yine fuarın ilgi odağı oldu. Teknoloji ve konforu bir araya getiren inovatif ürünü WQ Akıllı klozet ve yeni banyo modelleri; Magnesia, Milet, Sardes, Magna, Gordion ile Tion fuar ziyaretçilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Banyo grubunda Creavit ’in diğer dikkat çeken ürünleri ise 5mm’lik kenar kalınlığı ile sektörde büyük beğeni toplayan Loop lavabo serisinin yeni pastel renkleri, çocuklara özel olarak tasarlanan Ducky banyo serisinin yeni rengi, estetik ve fonksiyon armatürleri de fuar ziyaretçilerinin beğenesini kazanan ürünler arasındaydı.

Creavit Genel Müdürü Hasan Tuzcuoğlu, “pandemi sürecinin etkisiyle 1,5 yıllık aranın ardından gerçekleştirdiğimiz Unicera‘da olmaktan ve ziyaretçilerin yoğun ilgisinden dolayı çok mutluyum.  Bu dönemde dersimize çalışarak Ar-Ge çalışmalarımızı arttırdık. Ürün gamımızı zenginleştirerek farklı beğenileri karşılayacak, fonksiyonel ve şık banyolar sunmaya enerjimizi yoğunlaştırdık. Şimdi yurtiçinden ve özellikle yurtdışından gelen müşterilerimizin olumlu tepkilerini gördüğümde başarılı olduğumuzu düşünüyorum.

Pandeminin getirdiği salgın koşulları üretimi, sosyoekonomik hayatı ve ticaretimiz etkiledi. Fakat biz bu dönemde tek çarenin üretmek ve pedalları çevirmek olduğuna karar verdik. Yaklaşık 20 milyon dolarlık yatırımla üretim kapasitemizi %45-50 arttırarak ülkemize ve dünyaya servisimizi genişletmek istiyoruz. Büyüyen üretim hattımızla birlikte her zaman olduğu gibi farklı beğenilere ve tarzlara uygun estetik tasarımlarımızla geleceğin banyolarını tasarlayacağız.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
kapalı
banner61
banner62
banner92
banner89