banner94

banner77

banner69

banner88

Banyolar için parlak bir fikir

Giderek artan hijyen hassasiyeti banyo ekipmanları tercihlerine de yansıyarak fotoselli ürün taleplerini artırıyor. Manuel kullanım gerektiren ürünlerin kullanımı azalırken pek çok kişi kolay temizlenebilir, temas gerektirmeyen ve aynı zamanda görsel zenginlik taşıyan ürünlere ulaşmak istiyor.

DEKORASYON 20.05.2020, 13:42
Banyolar için parlak bir fikir
banner66

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, Sigma 80 kumanda kapağıyla banyoları teknolojiyle buluşturmaya tüm hızıyla devam ediyor. Elektronik deşarj teknolojisini kumanda kapaklarına entegre eden

Geberit, IF Design, Plus X Design, Red Dot Design ve Interior Innovation ödüllerinin sahibi Sigma 80’i kullanıcısına sunuyor.

Tasarımı ve görsel zenginliği ile banyolara modern bir detay kazandıran Sigma 80, hijyen ve su tasarruf özellikleriyle de öne çıkıyor. Su tasarruflu çift kademeli deşarj sistemine sahip Geberit Sigma 80, üzerindeki LED ışıkların önüne yaklaştırılan eli algılamasıyla klozeti yıkama sürecini başlatıyor. Kullanıcı olmadığında ise bekleme moduna geçiyor. Yüksek kalite cam yüzeye sahip Sigma 80, tüm Sigma gömme rezervuarlarla uyumlu olup diğer kapak modellerinden farklı olarak elektrik bağlantısı ile çalıştırılabiliyor.

Sigma 80, evde bulunulmayan süre boyunca ayara göre maksimum 7 günlük periyodlarla otomatik deşarj yapabiliyor. Bu özellik montaj ve bakım sırasında teknik servis aracılığıyla aktif hale getiriliyor.

Kolay temizlenebilir siyah ve aynalı cam yüzey, farklı ışık opsiyonları Kullanıcısına siyah ve aynalı cam olmak üzere iki farklı yüzey seçeneği sunan Sigma 80, butonsuz yapısıyla öne çıkıyor. Sigma 80, pürüzsüz yüzeyiyle kolay temizlenme avantajı sunarken kapak temizliği esnasında tüm fonksiyonlarını geçici ve otomatik olarak kapatıyor. Farklı renk ayarı opsiyonuyla kullanıcısına mavi, turkuaz, magenta, sarı ve turuncu led ışık seçenekleri sağlayan Sigma 80, banyoları detaylarıyla mükemmelleştiriyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89