banner94

banner77

banner69

banner88

Banyo ve mutfaklarda güvenli tasarımlara yer açın

Banyo ve mutfaklarda kaliteli ve işlevsel tasarımlar güvenli ve akıllı fikirlerle buluşuyor. Yaşam alanlarınıza konfor kadar güven de kazandıran banyo ve mutfak tasarımlarına yer açma zamanı.

DEKORASYON 16.03.2023, 11:32
Banyo ve mutfaklarda güvenli tasarımlara yer açın
banner66

Birbirinden nitelikli marka ve firmaların estetik sahibi, uzun ömürlü ve fonksiyonel tasarımlarını güven temasıyla bir araya getirdiği ürünleri, Konut Yapı’nın Mart sayısında bir araya getiriyoruz.

BEOLA & PESCARA

Mutfak ve banyo mobilyaları evlerimizde en çok kullandığımız alanlardan biridir. Bu nedenle, kaliteli, dayanıklı ve sağlıklı malzemelerden yapılmış mobilyalar tercih edilmelidir. Ayrıca, çevre dostu mobilyaların kullanımı, sürdürülebilir bir yaşam tarzı benimsememize yardımcı olur. Kolay temizlenebilir, hijyenik, neme ve suya dayanıklı malzemelerden üretilen Mobika ürünleriyle evlerde estetik ve işlevsellik bir arada yaşanıyor.

Mobika ürünleri montaj aşamasında ise monte edilecek duvarın sağlamlığı, yeterli miktarda askı elemanı kullanılması, kullanım sırasında çarpma gibi tehlikeleri göz önünde bulundurarak ortama özgü tasarımlar yapılması da mobilyaların güvenilir olmasına katkı sağlamaktadır. Dolapların olduğu kadar ada uygulamalarında adanın yere sabitlenmesi de son derece önemlidir.

ECA

ECA ve İdeal Standart batarya gurubunda dokunmatik bataryalar ile maksimum hijyen sağlanırken, su akışı başladıktan 42 saniye sonra güvenlik nedeni ile suyu otomatik kesme sistemi ile donatılmıştır, soğuk su kesildiği zaman sıcak suyu da keserek yanma riskini ortadan kaldıran termostatik bataryalar, sağlık için 20 saniye elleri sabunlama imkanı veren ve özel tercihlere göre tam programlanabilir, sabun ve suyu otomatik olarak verebilen intellimix bataryalar güvenli kullanım tercih edilmektedir.

Kütahya Seramik

            Eğimli veya kayma riski taşıyan zemin kaplamaları için Kütahya Seramik markası ile Antislip özellikli seramik çeşitlerimiz, mat seramik ile uzun ömürlü ve güvenli kullanım sunan çeşitler tercih edilmektedir.

   İdeal standart

Banyolarda daha az su sarfiyatı maksimum hijyen için İdeal Standart markasının pürüzsüz, hafif kavisli ve çıkıntısız yüzeyi ile tüm klozetin %100 ünü temizleyen, yeni nesil Aquablade özellikli klozetler öne çıkmakta.   

Eva mutfak

Mutfaklarımızda anti bakteriyel özellikli tezgâhlar, smartslide ve frenli menteşe ile donatılmış dolaplar ile güvenilir mutfaklar oluşturmaktayız.

Set-10

Banyolara yeni bir tarz kazandıran Set-10 her detayı düşünülmüş parçaları ile konforu en üst seviyeye taşıyor. Gece mavisi, mat siyah ve doğal yeşil alternatifleriyle her dekorasyona uyum sağlayan Set-10; askı, kutu, raf ve farklı boyutlardaki dolapları ile banyoları kullanışlı hale getiriyor. 90 ve 45 cm genişliğinde, 220 cm yüksekliğindeki alt ve üst dolap tasarımlarıyla birçok eşyayı da muhafaza ediyor. Yine aynı ölçülerdeki aynalı boy dolabı ile 80 cm çapındaki ledli ve dokunmatik özellikteki lavabo üstü aynası ise günlük bakımda kullanıcının dostu oluyor.

Trellis

Trellis, kafes detayı ile de şıklığı elden bırakmıyor. Kobalt ve retro gümüş renklere sahip bu banyo dolabı modelinde açık raflar göze çarpıyor. Rafı ile beraber 85 cm yüksekliğinde, 100 cm genişliğinde lavabo altı dolabın yanı sıra haricen iki bölmeli, 180 cm yüksekliğinde, 40 cm genişliğinde boydan dolaba da sahip olan Trellis, banyoların tüm ihtiyaçlarını depoluyor. Köşeleri yuvarlanmış 65x65 cm kare aynanın tarzına uygun seramik ve köşeli lavabo ise alt dolaba olan hizası ile tamamlayıcı oluyor.

Major

Retro banyo dolapları arasında göze çarpan Major banyo dolabı, beyaz ve royal yeşil renkleri ile sadeliğin altını çiziyor. Çerçeve detayına sahip 85 cm yüksekliğinde, 95 cm genişliğinde lavabo altı dolap ve 150 cm yüksekliğinde, 40 cm genişliğinde boydan dolapta gerekli tüm banyo eşyaları saklanırken dağınıklık ortadan kalkıyor. 100 cm yüksekliğinde 70 cm genişliğindeki ayna ise kişisel bakım yaparken her detaya hâkim olunmasını sağlıyor. Her iki dolaptaki çift kapak sistemi de kullanım özgürlüğüne yardımcı oluyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
açık
banner61
banner62
banner89