banner94

banner77

banner69

banner88

TÜGEM Bursa gaza bastı

Kurulduğu 2018 Aralık’tan bu yana gayrimenkul sektörüne dair önemli faaliyetler sürdüren Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Bursa Şubesi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Birsen, “Oluşturduğumuz alt komitelerle yaptığı toplantılar neticesinde mesleğe ve sektöre değer katacak projeler hazırlıyoruz” dedi.

GÜNDEM 13.07.2020, 12:01
TÜGEM Bursa gaza bastı
banner66

‘Markalarımız kişisel tercihimiz fakat mesleğimiz ortak değerimizdir, mesleğimize sahip çıkmak ve değerini artırmak hepimizin en önemli görevidir’ mottosuyla çalışmalarını sürdüren TÜGEM Bursa’nın Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Birsen, “TÜGEM, Emlak Danışmanlığı mesleğine değer katan, gelişim ve eğitim odaklı vizyoner girişimciler tarafından 2016 yılında kurulan öncü sivil toplum kuruluşudur. TÜGEM Bursa’da 2018 Aralık ayında kurulmuştur. Amacımız Emlak Danışmanlığını Türkiye’nin en saygın mesleklerinden biri haline getirmektir” dedi.

TÜGEM Bursa’nın Yönetim Kurulunda Realty World Elfi Gayrimenkul Kurucusu Özkan Aydemir, Deniz Gayrimenkul Kurucusu Meral Türkeş, PRM Gayrimenkul Kurucusu Mustafa Öral, Değer Gayrimenkul Kurucusu Çetin Ablak ve Turyap Nilüfer Kurucusu Hamdi Şimşek’in yer aldığı ifade eden Birsen, “Derneğimiz üyeleri birlik, beraberlik dayanışma içinde ticari faaliyetlerinde sinerji yaratarak ve emlakçılık mesleğine katma değer sağlamaktadır. Hedefimiz üyelerimize, meslektaşlarımıza ve sektörümüze, eğitim, teknoloji, hukuk ve sinerjik işbirliği olanakları ile katma değer sağlamak” ifadelerini kullandı.

TÜGEM BURSA’DA HANGİ KOMİTELER VAR?

TÜGEM Bursa organizasyon şemasında Eğitim, Etkinlik ve Üye İlişkileri komiteleri olduğunu ve komite toplantılarına da başladıklarını ifade eden Birsen, şunları söyledi: “Eğitim Komitesi; meslektaşlarımızın nitelikli eğitimlere kolaylıkla ulaşmalarını sağlayarak, aynı standartta hizmet vermelerini, kalıcı olmalarını, kazançlarını arttırmalarını ve mesleğimizin saygınlığını yükseltmeyi hedefliyor. Etkinlik Komitesi; mesleki farkındalığı arttırmak amacı ile organizasyonlara imza atmayı hedefleyen ve tüm programını bu amaç için şekillendiren bir komitedir. Üye İlişkileri Komitesi de; Derneğimizin tanıtılması için gerekli organizasyonları düzenlemek veya yapılacak organizasyonların içinde yer alır, TÜGEM internet sitesi üzerinden haberleşmeyi ve ortak çalışmaları takip eder.”

“SEKTÖRE DEĞER KATMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Birsen sözlerini şöyle noktaladı: “Hep birlikte çalışarak mesleğimize hak ettiği değeri en kısa sürede kazandıracağımıza inanıyorum. Yaptığımız ve yapacağımız eğitimler, paneller, çalıştaylar, seminerler, yayımladığı endeks raporları, e-bültenler, networking zirveleri, proptechler ve büyük buluşma organizasyonları ile sektörde ilklere imza atarak taraflı, tarafsız her kesimden takdir alıyoruz. Ve bu yolda devam ederek sektörümüzü ve şehrimize katma değer katmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
açık
banner61
banner62
banner89