banner94

banner77

banner69

banner88

‘İnsaatnoktasi.com’ yayına başladı

Türkiye’de inşaat sektöründeki tüm firmaların birbirleriyle ticari iletişime geçebilecekleri bir platform yaratıldı.

GÜNDEM 05.12.2012, 14:20 05.12.2012, 14:20
‘İnsaatnoktasi.com’ yayına başladı
banner66
İzmir’in köklü şirketlerinden Öztüre Holding çatısı altında faaliyete geçen ‘insaatnoktasi.com’;  zengin ürün gruplarıyla, demir-çelikten arıtma sistemlerine,  havuz uygulama ve ekipmanlarından nakliyeye, mühendislik ve mimarlık projelerine kadar alıcı, satıcı ve kişisel kullanıcıları buluşturuyor.



Türkiye’nin tüm il ve ilçelerini kapsayan, 30.000’den fazla firma kaydı bulunan portalın ağına her geçen gün yeni firmalar ekleniyor. Sektördeki şirketler, arama motorlarında zaman kaybetmeden ‘insaatnoktasi.com’ sitesindeki kategorilerden, aradıkları ürünü bulup firmanın yetkilisine mail göndererek şirketlerle doğrudan bağlantı kurabiliyor. Böylece projeleri sunma imkanı yanında, diğer firma projelerini görebilmek ve o şirketlerle iletişime geçebilmek de mümkün oluyor. Bunun yanında şirketler site içinde güncel demir fiyatlarını, para piyasalarının son durumunu, sektörel haberleri anında takip etme şansını yakalıyor.



‘İnsaatnoktasi.com’ da bireysel kullanıcıların tüm ihtiyaçları düşünülmüş durumda. Site aracılığıyla, Türkiye’nin her noktasında sürekli güncellenen otel, restoran, hastane, araç kiralama şirket bilgileri yanında danışmanlık hizmetleri, denizcilik, turizm, eğitim ve sağlık birimlerine ulaşılabiliyor.



Sitede, firma tanıtımlarına destek olmak için farklı alternatifler de düşünülmüş. Sektörlerle ilgili haberler, üyelere düzenli olarak gönderilip, sektörün nabzının tutulması sağlanıyor. Kategorilerle belirlenmiş veri tabanıyla, firma ve ürünler hakkında bilgi sunuluyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
açık
banner61
banner62
banner89