banner94

banner77

banner69

banner88

Geleceğin danışmanlarıyla tecrübelerini paylaştılar

Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü öğrencileri tecrübeli isimlerle buluştu.

GÜNDEM 07.11.2019, 16:55 19.02.2020, 00:41
Geleceğin danışmanlarıyla tecrübelerini paylaştılar
banner66

Deniz Gayrimenkul Broker’i Meral Türkeş ve aynı ofisten Ticari Gayrimenkul Danışmanı Furkan Gültaş, Bursa Uludağ Üniversitesi Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü’nde eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.

BUÜ Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü öğrencileriyle bir araya gelen Deniz Gayrimenkul Broker’i Meral Türkeş, geleceğin gayrimenkul danışmanlarına tecrübelerini aktardı.

Doç. Dr. Elif Karakurt Tosun ve çok sayıda öğrencinin katıldığı tecrübe paylaşımı toplantısında konuşan Türkeş, öğrencilere “Gayrimenkul Danışmanlığında 100 Günlük İş Planı” başlıklı bir sunum yaptı.

Gayrimenkul danışmanlığına olan ilginin her geçen gün arttığına dikkat çeken Türkeş, “Bu bölümden mezun olmak tek başına iş yapmaya imkan tanımıyor. Siz, başta buradaki öğrencilik döneminiz olmak üzere hayatınızın tamamında kendinizi geliştirmeli, farkınızı ortaya koymalısınız. Böylece mezun olan diğer arkadaşlarınızdan ve rakiplerinizden bir adım önde olabilesiniz. Sektörümüze ve önemlisi mesleğimize olan ilgi her geçen gün artıyor. Rekabet de bununla birlikte artıyor. Bunun bilincinde olup hareket etmelisiniz” dedi.

Mezun olduğu bölümde konuştu

Türkeş’in ardından ise Deniz Gayrimenkul’den Ticari Gayrimenkul Danışmanı ve bölümün 2017 mezunlarından Furkan Gültaş da bölümü neden tercih ettiği ve mesleğe nasıl başladığı hakkında açıklamalarda bulundu.

Bu mesleği nasıl benimsediğini, ardından da iş yaparken hangi yollar izlediğine dair de bilgiler veren Furkan Gültaş, “Birkaç sene evvel ben de sizler gibi, o sıralarda oturmuş ve şuan bulunduğum bu kürsüde sektör temsilcilerini dinlemiştim. Şimdiyse sizlerin karşısında ticari alanda 2 yıllık tecrübeye sahip bir danışman olarak bulunuyorum. Çok farklı duygular içerisinde olduğumu belirtirken, bu imkanı bana tanıyan hocamız Elif Karakurt Tosun ve Broker’ım Meral Türkeş’e teşekkür ederim. Mesleğimizin mazisi epey eski. Şimdiyse gelecek vaat eden meslekler arasında. Bu bölümü seçen siz arkadaşlarıma, diyeceğim şu ki, saygın bir mesleği seçtiniz. Yılmadan, yorulmadan ve ümitsizliğe kapılmadan çalışın. İnanın emeklerinizin karşılığın eninde sonunda alıyorsunuz” dedi.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
17°
kapalı
banner61
banner62
banner92
banner89