banner94

banner77

banner69

banner88

B.Y.K inovasyondaki gücünü kanıtladı

Bursa Yapı Kimyasalları, ‘İnovatif Firmalar Başarı Beratı’ ile Bursa’nın en inovatif firmalar arasına girdi.

GÜNDEM 07.02.2014, 11:43 07.02.2014, 11:43
B.Y.K inovasyondaki gücünü kanıtladı
banner66
Dilek İzolasyon Ltd. Şti. kuruluşu olarak, 2011 yılında faaliyetlerine başlayan Bursa Yapı Kimyasalları, inovasyondaki gücünü, ‘Ekonomiye Değer Katanlar 2013’ ödül töreninde aldığı ‘İnovatif Firmalar Başarı Beratı’yla gösterdi.

1993 yılından beri güven, kalite ve kesin çözüm anlayışıyla yola çıkan Dilek İzolasyon San. Tic. Ltd. Şti’nin Bursa’ya kazandırdığı Bursa Yapı Kimyasalları, BTSO’ tarafından geçtiğimiz yılın son günlerinde düzenlenen törenle dağıttığı ‘Ekonomiye Değer Katanlar’ ödüllerinde, aldığı ‘İnovatif Firmalar Başarı Beratı’ ile Bursa’nın en inovatif firmalar arasına girdi.

Arslan: Başarımızı nişanesini aldık

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve çok sayıdaki seçkin konuğun ve işadamının katılımı ile BTSO’da gerçekleştirilen ödül töreninde, B.Y.K adına ödülü alan şirket Genel Müdürü Soner Arslan, tören sonrası yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Müşteri odaklı pazarlama anlayışını benimseyen firmamız, toplumun ihtiyaçlarını anlayarak üretim yapmayı ve beklentilere uygun çözümler üretmeyi görev edinmiştir. Sürekli iyileştirme politikası izleyen kurumumuzun böyle bir ödüle layık görülmesi de bizim misyonumuza ne kadar sağdık kaldığımızın bir göstergesi, nişanesi ya da beratıdır. Güvenilir ve kaliteli yapı ürünlerinin yanı sıra hızlı ve eksiksiz sevkiyatıyla da lider ve profesyonel bir yaklaşım ilke edinmiş olan B.Y.K, iş ahlakı yüksek, toplumun kalite değerlerinin bilincinde, daima daha iyisi için kendini geliştirmeye devam edecektir.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89