banner94

banner77

banner69

banner88

Tekirdağ’da acil afet semineri

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) üyeleri bilgilendirildi.

GÜNDEM 15.01.2012, 17:08 15.01.2012, 17:08
Tekirdağ’da acil afet semineri
banner66

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) üyelerine acil afet semineri verdi.

TAGİD'in, Çorlu Kılıçoğlu Plaza'da bulunan dernek binasında yapılan seminere katılan üyeler, Kimse Yok Mu Derneği Acil Yardım Ekibi'nin lideri Cenk Yoleri verdiği semineri dinledi. Üyelere deprem, sel, heyelan, yangın gibi afetlerde acil yapılması gerekenler örneklerle ve görsel olarak anlatıldı. Deprem olmadan tedbir alınması gerektiği ve bu tedbirlerin neler olabileceği hakkında bilgiler verildi. Ekibin, daha önce yardım için gittiği Haiti, Japonya ve Van deprem leriyle ilgili izlenimleri de seminere katılan üyelere anlatıldı.

Elexbet initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: white; background-position: initial initial; background-repeat: initial initial; ">Kimse Yok Mu Derneği Acil Yardım Ekibi lideri Cenk Yoleri, yaptıkları işin gönüllülük esasına dayandığını belirterek, ''TAGİD üyeleri de kendi aralarında böyle bir grup oluşturabilirler. Kendilerine bu konuda eğitim de verebiliz.'' dedi.

TAGİD Genel Sekreteri Nihat Biçer ise yaptığı açıklamada, ''Amacımız, acil yardım ekibinin ne gibi görevler ve hizmetler yaptığını üyelerimize göstermek, bu konularda dernek olarak biz ne yapabiliriz, bunu öğrenerek üyelerimizle çalışma yapmak için bu semineri düzenledik. Gördüğüm kadarıyla amacımıza ulaştık. Biz de en kısa zamanda böyle bir grup oluşturacağız.'' diye konuştu.

Deneme bonusu initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: white; background-position: initial initial; background-repeat: initial initial; ">Seminer sonunda, TAGİD Başkanı Ali Canbulat tarafından, Kimse Yok Mu Derneği Acil Yardım Ekibi'ne, yaptıkları başarılı çalışmalardan ve TAGİD üyelerine verdikleri seminerden dolayı çiçek takdim edildi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89