İnşaatın yeni çatısı: YAPISİAD

İNŞAAT

Kentin inşaat yaşamına değer katmak için yola çıkan YAPISİAD, sektörün ileri gelen temsilcilerini yeni bir çatı altında buluşturarak 2023’ün ilk buluşmasına imza attı. İnşaat sektörüne güç katmak, sorunlara çözüm üretmek ve yapı alanındaki faaliyetlere katkı sağlamak amacıyla bir araya gelen 16 kurucu üyesi ile YAPISİAD, kentteki 20 bine yakın firma ve kuruluşu temsil edecek.

Bursa’da inşaat sektörüne güç katmak, sorunlara çözüm üretmek ve yapı alanındaki faaliyetlere katkı sağlamak amacıyla bir araya gelen 16 kurucu üyesi ile YAPISİAD, kentte 20 bine yakın firma ve kuruluşun yer aldığı bir çatı kuruluş olarak kuruldu.
YAPISİAD üye yapısı olarak niteliksel çoğunluk esaslarına dayanan bir yol izlerken bugüne kadar gerçekleştirdiği 6 toplantıya ek olarak 2023 yılının ilk toplantısında sektör temsilcileriyle yeni yıl beklentilerini masaya yatırdı.
Tüm üyelerin 2022 değerlendirmelerinin de ele alındığı buluşmada, Bursa’nın sektörel olarak gelişmesi yönünde fikirler mercek altına alındı. YAPISİAD toplantısında ayrıca, yerel yönetimler ve diğer kamu kurum ve kuruluşların yapı sektörünün sorunlarının çözümünde koyabileceği katkılar da değerlendirildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.