banner94

banner77

banner69

banner88

Yapı sektörünün kalbi İstanbul’da attı

Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

YAPI MALZEMELERİ 07.07.2017, 10:18 07.07.2017, 10:19
Yapı sektörünün kalbi İstanbul’da attı
banner66

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen ve 40 yıldır yapı sektörünün uluslararası zirvesi olan Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 23 – 27 Mayıs 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yapı sektöründe gündem yaratan fuarı bu yıl 82 bin 427 kişi ziyaret etti.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, uluslararası etkinlikleri ve yarattığı iş fırsatları ile bu yıl da yerli ve yabancı sektör profesyonellerinin ilgi odağı oldu. 40 yıldır sektöre olan katkısını artırarak devam eden fuarda 100.000 m2 kapalı ve açık alanda, 1.000’in üzerinde katılımcı firma, 18.640 ürün ve hizmetiyle katıldı.

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’un devam ettiği beş gün boyunca sektörün ilgi odağı olduğunu belirten ITE Turkey Yönetim Kurulu Üyesi ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, açıklamasının devamında şunları aktardı:

“82.427 yerli ve yabancı ziyaretçisiyle bu yıl da sektörün en büyük fuarı olarak başarıyla gerçekleşen fuarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı tüm katılımcı ve ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz.

40 yıldır Türk yapı sektörünün en büyük zirvesi olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul ile sektöre yeni pazarlar ve bilgi akışı sağlamayı misyon edindik. Ülke ekonomisi için bu denli önem taşıyan yapı sektörüne sağladığımız katkıyı artırmak amacıyla, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu amaçla, Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, “İş Geliştirme Platformu” etkinlikleri kapsamında, “Konuk Bölge Projesi”nde, bu yıl, hızlanan bir ekonomik büyümeye sahip olan Kuzey Afrika Bölgesi ülkelerini ağırladık. Ayrıca fuarın 40.yılına özel olarak; mimarlık, gayrimenkul, yeni ürün, yapı ürünlerinin geleceği, sürdürülebilirlik, iş güvenliği, tasarım, pazarlama başlıklarında düzenlediğimiz 40 farklı etkinlikle ise sektör profesyonellerine bilgi akışı sağladık. Gerçekleştirdiğimiz projeler ve etkinliklere olan büyük ilgi, sonraki yıllara yönelik fuar çalışmalarında bize güç veriyor. Bundan sonra da çalışmalarımızı ve yatırımlarımızı sektörümüzü geliştirmek üzere devam ettiriyor olacağız.” 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89